Rose Bertram laat volgers kwijlen met overheerlijke foto’s van warme vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram staat natuurlijk bekend als een ongelooflijk knap model. Maar deze foto’s die ze op haar Instagram plaatst zorgen ervoor dat haar volgers flink staan te kwijlen. 

Het aantrekkelijke model Rose Bertram is pas op vakantie geweest en heeft daar natuurlijk een aantal prachtige foto’s van zichzelf en van haar vriendinnen gemaakt. En die foto’s zijn ronduit prachtig te noemen. Ze zijn zelfs zo mooi dat je er bijna van gaat kwijlen. Je moet deze foto’s dus gewoon gezien hebben. Rose Bertram is een dame die met elke foto namelijk knapper en knapper lijkt te worden. En dat is toch well een bijzonder talent. Je kan niet simpelweg maar één foto bekijken van dit knappe model.

Lees ook: Foto: Rose Bertram prijst eigen troeven aan in knellende jurk
De spannende fotogalerij van Rose Bertram

Er zitten een hoop spannende foto’s tussen de post van Rose. Als eerste natuurlijk een foto samen met een goede vriendin achterin een luxe auto. Beide dames hebben allebei een stukje spijkerstof aangetrokken, wat hen een ruiger en gevaarlijk randje geeft, zeker in combinatie met de verleidelijke blik die ze geven. Een hete foto in bikini volgt, waarbij je mooi uitzicht hebt op Dubai en natuurlijk een beter uitzicht op Rose zelf. Vervolgens laat Rose even zien waar ze zichzelf begeeft. De buurt waar Rose verblijft is natuurlijk vol luxe. Ook deelt Rose even verderop nog even een dansvideo van zichzelf, waar ze haar beste moves laat zien. Dat is wel lastig, aangezien het knappe model in de auto zit. Ook deelt Rose nog een spannende selfie, waar je mond alleen maar van kan open vallen. De foto’s van Rose laten maar weer eens goed zien hoe knap het model eigenlijk is.
Rose Bertram deelt vergeten foto met volgers

De reeks die Rose deelde op haar Instagram bleek nog niet helemaal compleet te zijn. Er mistte nog een foto in een verrukkelijk oranje pakje. Maar Rose heeft die er nu ook bij gezet. En dat is ook absoluut niet een foto die je wilde missen. De foto van Rose is er namelijk een om niet te vergeten. Haar oranje pakje zorgt ervoor dat de brunette goed opvalt en met haar houding, strakke en verleidelijke blik houdt ze die aandacht vervolgens heel erg goed vast. Rose weet wel wat haar volgers leuk vinden om naar te kijken en ze vindt het ook zeker niet erg om hun dat te geven.

De spannende posts van Rose Bertram

Ze is misschien weer terug van vakantie, maar dat betekent niet dat Rose Bertram klaar is met het posten van spannende en hete foto’s van zichzelf. Het zal misschien wel even duren voor ze weer van dit soort foto’s beschikbaar heeft, tenzij er natuurlijk een verleidelijke fotoshoot tussendoor komt, maar geen zorgen: Rose Bertram zorgt ervoor dat je genoeg leuke foto’s te zien krijgt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak