Schokkend: Marc Overmars stuurde foto’s naar heel elftal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het drama rondom de voormalig technisch directeur van Ajax, Marc Overmars, gaat nog even door. Het schandaal blijkt namelijk veel groter. 

Marc Overmars, die eigenlijk veel beter Marc Overspel had kunnen heten, is nog lang niet van het drama af wat hij over zich heen krijgt momenteel. De voormalig technisch directeur van Ajax ligt flink onder vuur, nadat hij zelf opstapte vanwege wangedrag. Hij zou een flink aantal vieze appjes naar vrouwelijke collega’s te hebben gestuurd. Om hoevel appjes en berichtjes het ging was alleen nog niet duidelijk. Ook het aantal vrouwen was nog niet bekend. Maar inmiddels komt er wat schot in de zaak. Marc lijkt namelijk met een heel elftal aan vrouwen contact te hebben gehad.

Lees ook: Foto: Marc Overmars bedroog deze vrouw met vieze appjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AFC Ajax (@afcajax)

Marc Overmars stuurde graag worstenfoto’s

De voormalig technisch directeur van de grootste club van Nederland wordt maar liefst door 11 verschillende vrouwen beschuldigd van het sturen van foto’s van zijn worstenbroodje. Natuurlijk was Marc erg goed in het samenstellen van een elftal, maar om dat nou op deze manier te doen gaat wel erg ver. Met zijn grensoverschrijdende berichten maakt Marc maar weer duidelijk dat niet alle voetballers van nature charmeurs zijn.

Wie wist van Marc-gate af?

Binnen de club werd Marc ook omschreven als onbeholpen en erg verlegen. Hij stuurde liever een berichtje dan dat hij een gesprek aanknoopte. Dat sommige van die berichtjes niet geheel onschuldig waren, daar waren ze bij Ajax zich niet bewust van. De club is er flink van geschrokken. Toch wordt er beweerd dat er meerdere personen waren binnen de organisatie die van het wangedrag van Marc afwisten en er niks aan hebben gedaan. Ook binnen Ajax heerst er dus kennelijk een angstcultuur. Misschien maar eens tijd om Tim Hofman daar langs te sturen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.