Schokkend: Maan is enorm veranderd sinds auditie bij The Voice of Holland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De afgelopen jaren is superster Maan de Steenwinkel natuurlijk enorm veranderd. Het kleine meisje van haar auditie bij The Voice is niet meer. 

In 2015 was daar ineens ongekend fenomeen Maan de Steenwinkel die met haar prachtige keelklanken iedereen omver blies. Jaren later is Maan een grote superster die in haar eentje de grootste podia van Nederland uitverkoopt. Er is dus een hoop veranderd. Ook als je alleen al naar de foto’s kijkt. Maan lijkt sinds die tijd toch wel een stukje volwassener te zijn geworden. Tijd dus om even terug te grijpen naar de foto’s van zo lang geleden en eventjes te vergelijken hoe Maan precies veranderd is in al die jaren.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel knalt bijna uit glimmend jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

De onschuldige foto van Maan de Steenwinkel

Toen Maan deze foto van zichzelf deelde was ze zich er waarschijnlijk nog niet bewust van dat ze enorm door zou breken. Je ziet het aan alles. Haar hele houding is nog vele malen onschuldiger en haar kleding iets preutser. Maan is in de afgelopen jaren zich wat uitdagender gaan kleden, maar van binnen is ze nog steeds wel dat onschuldige meisje dat ze al die jaren terug was, toen de stoelen voor het eerst voor haar draaiden.

Maan zong toen ook al de sterren van de hemel bij The Voice of Holland

Ze heeft inmiddels weer een paar jaar gekregen om haar kunsten te verfijnen, maar Maan zong destijds ook al de sterren van de hemel. De prachtige zangeres is dus eigenlijk alleen maar beter gaan zingen door de jaren heen. En als je Maan vandaag de dag hoort, dan kan je waarschijnlijk moeilijk voorstellen hoe dat toen geklonken heeft. Maar gelukkig is daar nog gewoon beeldmateriaal van te vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Ook was Maan in die tijd al een echt feestbeest

Voor wie denkt dat Maan haar wilde gedrag iets is van de afgelopen maanden, die komt bedrogen uit. Maan is altijd al wild geweest. Ze heeft alleen nog weinig kansen gehad om haar wilde kant echt te laten zien. Al komt deze natuurlijk op het podium of in haar verleidelijke videoclips wel iets meer tot zijn recht.

Zeldzame foto laat Maans wilde kant zien

Gelukkig zijn er nog foto’s te vinden waarop Maan haar wilde kant wel goed tot uiting komt. Op die foto’s, die nog stammen van voor Maans tijd bij The Voice of Holland, kan je pas goed zien wat voor wilde dame Maan eigenlijk altijd al was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan heeft haar wilde haren nog niet verloren

Aan al haar foto’s en video’s te zien die Maan op haar Instagram plaatst, heeft ze haar wilde haren nog zeker niet verloren. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Maan weer een verleidelijke foto online zet.

Maan is inmiddels de grootste zangeres van het land

Ze is misschien klein begonnen, met haar auditie bij The Voice, maar Maan de Steenwinkel is inmiddels wel de grootste zangeres van het land. Waar ze ook gaat staan er mensen klaar om haar te begroeten en zien optreden. Niet verkeerd voor dat verlegen meisje van vroeger.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.