Foto: Maan de Steenwinkel knalt bijna uit glimmend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan is helemaal klaar voor een gezellige stapavondje. De zangeres heeft een spaarzame avond vrij en neemt het er goed van. We zien gelijk iets wel erg persoonlijks van Maan.

Maan de Steenwinkel toont haar volledige slaapkamer op haar nieuwste Instagram post. Deze is, in tegenstelling tot vele andere bekende slaapkamers, niet heel echt bijzonder te noemen. Wij hadden ons toch iets meer bij de enige, echte slaapkamer van een van populairste zangeressen voorgesteld. 

Maan de Steenwinkel is klaar om te gaan

De altijd actieve Maan, die recent nog op wintersport was met haar beste vriendin, blijft niet al te lang opgesloten in haar slaapkamer zitten. De zangeres klimt maar al te graag uit de rommel en geniet van haar vrije leven. Of vrije avond. Wat waren dan precies haar plannen die avond? Het lijkt een simpel avondje stappen. Dan is ze alles behalve saai. Maan wil opvallen tussen de menigte. Normaal gesproken heeft ze hier haar stem, microfoon en podium voor. Maar tijdens een avondje uit wordt zingen een beetje lastig natuurlijk. Dan is Maan, in tegenstelling tot haar eigen slaapkamer, een opvallende verschijning. 

maan slaapkamer jurk

Saaie kleuren, behalve haar jurk

Waar de nodige luxe dus ontbreekt in haar slaapkamer, ziet de zangeres er in de spiegel wel oogverblindend uit. Dit is dus een beetje tegendraads van haar. Misschien zit de kast van Maan wel aan de andere kant van de kamer. Propvol allerlei mooie jurken en krijgen we dus maar enkel een klein deel van haar privé omstandigheden te zien. Normaal is ze ook wel een beetje bescheiden, en dat siert haar natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan laat alles vallen

Een van haar gouden platen is gewoon op de grond tegen de muur te vinden. Daarnaast ligt haar hele kamer vol met allerlei zooi, kleren en andere rommel. Net als haar bed. Blijkbaar is de zangeres niet heel erg bezig met haar imago. Althans, dat dachten we. Totdat we zagen waar de afbeelding vooral om draait: haar outfit! Want wow, wat ziet die er goed uit. En de persoon erin ook! Al dat dansen en de workouts lijkt zijn vruchten afgeworpen te hebben. De fitte Maan toont trots dat ze gemakkelijk in de jurk past. Toch durft de zangeres niet alles te tonen op Instagram, die avond.

Zangeres kijkt onherkenbaar vooruit

Maan probeert nog onherkenbaar te blijven, maar het is de zangeres toch echt. Waarom ze niet haar gezicht toont om te bewijzen dat dit toch echt haar slaapkamer is, is niet bekend. Wellicht moest de “bescheiden” ster nog even in de make-up voordat ze helemaal volledig op de foto kan én voordat ze de deur uit mag van zichzelf. Van Maan zelf krijgen we in ieder geval te horen dat ze uitkijkt naar de stapavond, dus op pad is ze sowieso gegaan. Waar de zangeres ook erg naar uitkijkt zijn alle optredens waarbij ze wel weer mag zingen. Zoals haar mega optreden later dit jaar in het Ziggo Dome of Paaspop binnenkort. Ze heeft dus altijd wel een goed excuus om haar rommelige slaapkamer dicht te trekken. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.