Foto: Maan de Steenwinkel knalt bijna uit glimmend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan is helemaal klaar voor een gezellige stapavondje. De zangeres heeft een spaarzame avond vrij en neemt het er goed van. We zien gelijk iets wel erg persoonlijks van Maan.

Maan de Steenwinkel toont haar volledige slaapkamer op haar nieuwste Instagram post. Deze is, in tegenstelling tot vele andere bekende slaapkamers, niet heel echt bijzonder te noemen. Wij hadden ons toch iets meer bij de enige, echte slaapkamer van een van populairste zangeressen voorgesteld. 

Maan de Steenwinkel is klaar om te gaan

De altijd actieve Maan, die recent nog op wintersport was met haar beste vriendin, blijft niet al te lang opgesloten in haar slaapkamer zitten. De zangeres klimt maar al te graag uit de rommel en geniet van haar vrije leven. Of vrije avond. Wat waren dan precies haar plannen die avond? Het lijkt een simpel avondje stappen. Dan is ze alles behalve saai. Maan wil opvallen tussen de menigte. Normaal gesproken heeft ze hier haar stem, microfoon en podium voor. Maar tijdens een avondje uit wordt zingen een beetje lastig natuurlijk. Dan is Maan, in tegenstelling tot haar eigen slaapkamer, een opvallende verschijning. 

maan slaapkamer jurk

Saaie kleuren, behalve haar jurk

Waar de nodige luxe dus ontbreekt in haar slaapkamer, ziet de zangeres er in de spiegel wel oogverblindend uit. Dit is dus een beetje tegendraads van haar. Misschien zit de kast van Maan wel aan de andere kant van de kamer. Propvol allerlei mooie jurken en krijgen we dus maar enkel een klein deel van haar privé omstandigheden te zien. Normaal is ze ook wel een beetje bescheiden, en dat siert haar natuurlijk.

Maan laat alles vallen

Een van haar gouden platen is gewoon op de grond tegen de muur te vinden. Daarnaast ligt haar hele kamer vol met allerlei zooi, kleren en andere rommel. Net als haar bed. Blijkbaar is de zangeres niet heel erg bezig met haar imago. Althans, dat dachten we. Totdat we zagen waar de afbeelding vooral om draait: haar outfit! Want wow, wat ziet die er goed uit. En de persoon erin ook! Al dat dansen en de workouts lijkt zijn vruchten afgeworpen te hebben. De fitte Maan toont trots dat ze gemakkelijk in de jurk past. Toch durft de zangeres niet alles te tonen op Instagram, die avond.

Zangeres kijkt onherkenbaar vooruit

Maan probeert nog onherkenbaar te blijven, maar het is de zangeres toch echt. Waarom ze niet haar gezicht toont om te bewijzen dat dit toch echt haar slaapkamer is, is niet bekend. Wellicht moest de “bescheiden” ster nog even in de make-up voordat ze helemaal volledig op de foto kan én voordat ze de deur uit mag van zichzelf. Van Maan zelf krijgen we in ieder geval te horen dat ze uitkijkt naar de stapavond, dus op pad is ze sowieso gegaan. Waar de zangeres ook erg naar uitkijkt zijn alle optredens waarbij ze wel weer mag zingen. Zoals haar mega optreden later dit jaar in het Ziggo Dome of Paaspop binnenkort. Ze heeft dus altijd wel een goed excuus om haar rommelige slaapkamer dicht te trekken. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...