Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN’ers datzelfde trucje gebruiken!

Tweede Kamer voorzitter Vera Bergkamp blijkt Marokkaans

Wie ooit een keer een debat heeft gekeken van de Tweede Kamer kent vast de bekende woorden: “Mevrouw de voorzitter”. Deze woorden zijn, uiteraard, gericht naar de voorzitter van de Tweede Kamer. Die voorzitter is Vera Bergkamp; een slimme, blonde vrouw van bijna 50 jaar oud. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer deelde onlangs een aantal leuke weetjes, waaronder eentje over Vera Bergkamp. Het blijkt dus dat zij helemaal niet écht zo heet. Mevrouw de voorzitter heet eigenlijk Firouz Alida Chaouqui. De moeder van Vera is Nederlands, maar haar vader is Marokkaans. Vandaar dus ook de volledig Marokkaanse naam. Op haar 20ste besloot Vera dat ze de achternaam van haar moeder aannam en werd ze Vera Bergkamp. Jesse Klaver, van GroenLinks, heeft hetzelfde gedaan. Zijn echte naam is eigenlijk Yasser Feras, maar hij heeft zijn voor- en achternaam van zijn Nederlands-Indische moeder aangenomen. Jesse noemt zichtzelf Jesse Feras Klaver.

Vera Bergkamp echte naam

Dit zijn de echte namen van Trijntje Oosterhuis en Bobbi Eden

Trijntje Oosterhuis ligt misschien het meest voor de hand wanneer we het hebben over artiestennamen. Zij is daadwerkelijk een zangeres en de meeste artiesten gebruiken een alias wanneer ze optreden. Trijntje Oosterhuis is dan ook, zoals je al wel geraden had, niet haar volledige naam. De spionnen van Yvonne Coldeweijer weten het precies te vertellen. De zangeres heet eigenlijk Judith Katrijntje Oosterhuis. Had je dat verwacht? Ook de bekende Nederlandse ster Bobbi Eden heet niet écht zo. Deze is ook niet zo gek natuurlijk, want wanneer je in de ‘volwassenen industrie’ werkt, wil je ook niet je echte naam gebruiken. Deze filmster heet eigenlijk Priscilla Hendrikse. Priscilla is eigenlijk ook best een prima naam voor die ‘industrie’…

Trijtje Oosterhuis echte naam Bobbi Eden echte naam

Ook Patty Brard en Klaasje Meijer van K3 verbergen hun echte naam

Soms hebben artiesten een naam die best lekker bekt. Patty Brard rolt bijvoorbeeld lekker over de tong. Daar is natuurlijk over nagedacht, want haar echte naam is helemaal niet Patty. De brunette heet eigenlijk Petula Louise Brard. Wat een naam! Dat bekt echt een stuk minder lekker dan Patty. Yvonne Coldeweijer deelt nóg meer over de echte namen van artiesten en Klaasje Meijer van K3 komt ook in het lijstje voor. Een spion deelt dat ze Klaasje kende op de middelbare school, maar ze kende haar als Alieke. Haar volledige naam is Klaasje Ietje Meijer. Op de middelbare school maakte ze van haar doopnaam Ietje haar roepnaam Alieke. Sinds ze meedeed aan K2 zoekt K3 heette ze ineens Klaasje. Die naam begon tenminste met een K!

Klaasje Meijer van K3 echte naam

Josh V en Fajah Lourens gebruiken een alias

We zijn bij de laatste twee BN’ers aangekomen van het lijstje: Josh V en Fajah Lourens. Voor degenen die haar niet kennen; Josh V is een bekende modeontwerpster, vlogger en influencer. Josh V is haar merk, maar ook de naam waar zij onder bekend staat in de modewereld. Het is echter niet haar echte naam. Op haar paspoort staat namelijk José Veldhuizen. Fajah Lourens kennen we allemaal. Ze is dan ook regelmatig op onze pagina te vinden. Fajah is niet altijd haar roepnaam geweest. Haar volledige naam is Fajah Hanna Nicole Lourens. Eén van de spionnen van Yvonne heeft in de klas gezeten met deze BN’er. Toen gebruikte ze Nicole als haar roepnaam. Van hoeveel van deze bekende vrouwen wist jij al dat ze niet hun echte naam gebruikten?

Fajah Lourens echte naam

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...