Schokkend: Boerin Janine probeert eindelijk iets uit haar boeren te trekken in BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De altijd zo stille boerin Janine uit Boer Zoekt Vrouw komt eindelijk een beetje los in het bijzijn van haar mannen. Maar is dat nog op tijd?

Normaal gesproken is boerin Janine erg stil. Ze zegt vrij weinig en durft zich niet helemaal te laten zien. Toen er nog meerdere mannen in het spel waren was dat natuurlijk nog niet zo erg. Toen ging het voornamelijk om dat de mannen zich van hun beste kant lieten zien, zodat Janine het kaf van het koren kon scheiden. Maar nu er nog maar twee mannen over zijn, moet Janine ook een beetje haar best doen om de mannen ervan te overtuigen dat zij de moeite waard is. Anders komt het natuurlijk nooit goed.

Lees ook: Boer Evert maakt blonde Maud intens verdrietig met deze actie tijdens BZV

Janine en Sander stellen elkaar moeilijke vragen

Met nog twee mannen op de boerderij moet Janine toch een beetje proberen die mannen te leren kennen. Alleen doet Janine dat meestal op een vrij ongemakkelijke manier. Dat valt de afgelopen aflevering ook al op. In plaats van een vrij spontaan en ontspannen gesprek stelt Janine allemaal moeilijke vragen. Sander, een van de twee overgebleven mannen, is alleen net zo erg en stelt allemaal moeilijke vragen terug. Er ontstaat tenminste wel een gesprek op die manier. En dat gesprek is uiterst interessant om naar te kijken. Janine wordt er zelfs een beetje verlegen van.

Hoe ziet boerin Janine een relatie voor zich?

Janine kan misschien niet zo goed omgaan met moeilijke vragen, ze heeft er we telkens een antwoord op. En dat zijn vaak betere antwoorden dan haar “heb ik niet” toen er naar haar favoriete kleur werd gevraagd. Janine en Sander bespreken privé hoe het er uit zou zien als Sander en Janine uiteindelijk een stelletje worden. Kan Sander dan op de boerderij wonen? Wordt van hem verwacht dat hij meedraait in het bedrijf? En wat vindt Janine eigenlijk belangrijk in een relatie? Heftige vragen, maar wel goed om met je mogelijk toekomstige partner te bespreken.

Christiaan heeft het moeilijk met moeilijke vraag boerin Janine

Waar Sander uit zichzelf nog op Janine af stapt, heeft Christiaan daar duidelijk iets meer moeite mee. Na lang aan hem te blijven trekken weet Janine er eindelijk iets zinnigs uit te krijgen. De conclusie is dat deze vent in ieder geval nét zo verlegen en stil als zij is. Een tien voor de moeite Janine, maar misschien toch zoeken naar een man die méér uit je wil halen. Maar de hoop is nog niet compleet verloren voor Janine en Christiaan. Door blijven vragen naar elkaars privé houdt het gesprek goed overeind. “Ik praat niet zo over mijn gevoel, maar zou jij dat uit me kunnen trekken?”, vraagt boerin Janine aan Christiaan. Als Christiaan dat de komende tijd vol kan houden, dan heeft hij zeker nog een kans om Janine onder de neus van Sander weg te stelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.