Boer Evert maakt blonde Maud intens verdrietig met deze actie tijdens BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij Boer Zoekt Vrouw weten de boeren zelf af en toe ook niet meer wat te doen. De verlegen boer Evert komt eindelijk een beetje los en dan is Maud ineens boos. Maud deelt haar gevoelens maar zorgt voor een enorm ongemakkelijke situatie, en bedankt…

Maud heeft nu al bevalling met Boer Evert

Boer Evert heeft zijn keuze gemaakt: Nans en Maud mochten nog even op de boerderij bij Evert blijven en de blonde Cora moest haar spullen pakken. Stiekem had iedereen toch wel verwacht dat Evert de ietwat bijzondere Maud naar huis zou sturen. Vanaf dag 1 heeft deze vrouw een nogal opvallende manier van doen. Toen Evert en Maud elkaar ontmoette tijdens de speeddate wilde Maud perse de handen van boer Evert zien en voelen. Boer Evert wist natuurlijk niet wat hem overkwam. Vervolgens eist Maud ook nog flink wat tijd op tijdens de logeerdagen, zo wil ze enorm graag met Evert op de trekker. Op het moment dat Evert en zij samen ook nog eens een kalf ter wereld brengen houdt Maud het helemaal niet meer. Maud lijkt enorm verliefd en het kalf heeft ook nog eens een hartje op zijn hoofd, als dat geen teken is?
Lees ook: Leuke Lotte voelt zich keihard genegeerd door Boer Jouke bij BZV

Evert twijfelt tussen Maud en Nans

Maud is dus verliefd, en wie verliefd is wil natuurlijk niet haar vent met een ander zien. Helaas voor Maud doet ze mee aan Boer Zoekt Vrouw en zijn andere vrouwen toch echt het idee van het hele programma. Maud lijkt altijd enorm stoer en ruimdenkend maar nu kreeg ze toch last van andere gevoelens. Al meerdere keren hebben we kunnen zien dat Maud alleen tijd op eist van boer Evert. Toch vind Evert de brunette Nans ook wel een leuke vrouw. Daarom kwam het voor dat Evert en Nans een keer naar elkaar lachte en Evert sloeg zelfs een arm om Nans heen. Tot grote teleurstelling van Maud natuurlijk. En als Maud ergens mee zit dan gooit ze het (letterlijk) ook maar meteen op tafel.

Maud misgunt andere kandidate

De drie zitten rustig te genieten van een uitgebreid avondmaal bestaande uit wit brood en melk. Dan brengt Maud ineens op dat ze allemaal dingen in haar voelt, naar eigen zeggen is ze teleurgesteld maar niet jaloers. Maud blijft maar doorgaan en Nans probeert uit ongemakkelijkheid een blik van Evert te vangen. Evert zegt natuurlijk dat het goed is dat ze het zegt maar de ongemakkelijkheid is bijna door de tv heen te voelen.

Maud al eerder als vreemde vogel op TV

Wat enorm opvallend is is dat de helft van Nederland helemaal voor Maud is en de andere helft haar maar een vreemde vogel vind. Je kan in ieder geval zeggen dat Maud zichzelf is. Maud komt ook absoluut niet cameraschuw over. Maar dat is logisch want deze dame heeft namelijk al eerder een camera op haar gezicht gehad. Misschien dus ook wel de reden dat ze zo openlijk alles maar zegt? Een aantal jaar geleden was Maud te zien in de NPO serie Typisch. In de serie worden een aantal mensen uit Heemstede gevolgd in hun dagelijkse leven. Maud kwam naar voren in een aantal afleveringen terwijl ze vertelde over haar hondenuitlaatservice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...