Scheidsrechter Bas Nijhuis onthult hoe hij op hilarische manier shirt van Cristiano Ronaldo kreeg: ‘Ik zeg, deal!’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een opvallende clip van scheidsrechter Bas Nijhuis circuleert weer online, waarin hij zich bijzonder makkelijk laat omkopen.

Is Bas Nijhuis wel een integere scheidsrechter?

Het is bijna weer tijd voor de nieuwe editie van Vandaag Inside Live in de Ziggo Dome. Daar staan de mannen van VI op 10 December weer live hun kunsten te vertonen. En dat is eigenlijk niet zo heel erg anders dan wat ze normaal op televisie laten zien, behalve dat er nu veel meer man zitten en ze het meer insteken als een theatershow. Dat betekent meer korte verhalen en voorbedachte stukjes en iets minder lange gesprekken die eigenlijk helemaal nergens heen gaan. De hoop is natuurlijk dat Bas Nijhuis er weer bij is. Vorig jaar wist hij namelijk iedereen te vermaken met een wel heel erg bijzonder verhaal over Christiano Ronaldo. Toen Bas een wedstrijd moest fluiten waarin Ronaldo vier keer achter elkaar een doelpunt maakte, hadden ze een bijzonder dealtje met elkaar. Bas legt dat nog eventjes uit in deze video!

Lees ook: Video: NAC-fans dragen Hélène Hendriks warm hart toe met opvallend spreekkoor

Hoe Bas Nijhuis het shirt van Christiano Ronaldo kreeg

De scheidsrechter legt in de video even keurig netjes uit hoe hij een shirt meekreeg van Ronaldo. Na het vierde doelpunt van de voetballer, die er via de keeper in ging, kwam Ronaldo even langs bij Bas. De voetballer wilde zeker weten dat zijn naam op het formulier zou staan en niet die van de keeper. Als Ronaldo de goal namelijk op zijn naam kreeg zou dat een record zijn voor de voetballer. Bas moest er wel erg lang over nadenken. Na overlegd te hebben kwam de scheidsrechter eigenlijk tot de conclusie dat de keeper de goal zou moeten krijgen op het formulier, aangezien het technisch gezien een eigen doelpunt was. Hij riep Ronaldo naar zich toe en zei dat ze even moesten onderhandelen met elkaar over wie het doelpunt zou krijgen. Ronaldo hoefde daar niet lang over te denken. Hij bood Bas gelijk zijn shirt aan voor zijn zoontje in ruil voor zijn naam op het formulier. “Deal” klonk het meteen. Bas verteld aan het publiek: “ik heb geen zoon maar wel een shirt van Ronaldo!” Natuurlijk ligt de zaal gelijk dubbel van het lachen.

Lees ook: Vandaag Inside verliest ineens kijkcijfers aan twee onverwachte concurrenten

Bas Nijhuis blijft ontzettend scherp

Nu was de scheidsrechter deze week ook te gast in het programma Dit Was Het Nieuws, om daar in een van de teams mee te spelen. Dat schopt natuurlijk wel een beetje tegen het scheenbeen van de mannen van Vandaag Inside, aangezien het satirische nieuwsprogramma flink concurreert met Vandaag Inside in de kijkcijfers. Maar Bas mag gelukkig doen wat hij wil. En de scheidsrechter schoof aan om gezellig mee te doen aan het programma. Daar maakte hij het Jan-Jaap van der Wal het alleen wel heel erg lastig met zijn scherpe opmerkingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...