Video: NAC-fans dragen Hélène Hendriks warm hart toe met opvallend spreekkoor

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Hélène Hendriks werd eventjes op handen en voeten gedragen door de fans van NAC Breda. De supporters zongen uit volle borst.

NAC supporters zingen luidkeels voor Hélène Hendriks en dat wordt gewaardeerd

NAC speelde afgelopen week in het hoge noorden tegen Cambuur en dat liep uit op een prachtige winst van 2-3. De gehele terugreis moesten de supporters natuurlijk wel iets vinden om zich te vermaken. En dat werd uiteindelijk een prachtige lofzang aan Hélène Hendriks. Dat vonden de supporters wel een goed idee. Drie uur lang lieten de fans van NAC in de bus van zich horen. En natuurlijk leverde dat de nodige reacties op toen iemand die serenade online zette waar iedereen kon meegenieten. Een van de mensen die de lofzang meekreeg reageerde dat dit dé grote hit was tijdens de 3 uur-durende rit terug naar Breda van Leeuwarden. Misschien dat ze volgend jaar hier wel de carnavalskraker kunnen maken. Hélène Hendriks komt zelf uit Breda, dus het is logisch dat ze bij NAC warme gevoelens hebben voor de blondine. Zelf vindt Hélène het filmpje in ieder geval erg leuk, want ze reageert met een smiley.

Lees ook: Er is iets geks aan de hand met de kijkcijfers van Vandaag Inside

Hélène Hendriks geniet van de liefde van NAC-supporters

Het is nog geen week geleden dat Hélène Hendriks op het Gouden Televizier-Ring Gala de Televizier-Ster voor beste presentator in ontvangst mocht nemen. Daar zijn een hoop mensen erg blij mee. Zo ook de fans van NAC Breda. Hélène, die zelf afkomstig is uit Breda werd alleen maar lief toegezongen door de supporters van de club. De knappe blondine kan gelukkig altijd rekenen op support van haar favoriete club. De supporter dragen de aantrekkelijke presentatrice uit hun stadje een ontzettend warm hart toe.

Lees ook: Hélène Hendriks geniet na met heerlijke foto van blonde vriendinnen

Hélène Hendriks neemt het op voor ontslagen NAC-trainer

Nog een reden dat de supporters van NAC zo genieten van de knappe blondine: ze is erg betrokken bij de gebeurtenissen op en om de club. Zo nam de prachtige blondine het een kleine maand geleden erg sterk op voor Peter Hyballa, de ontslagen trainer van NAC Breda. Ze stak haar mening niet onder banken of stoelen. De fans van de club vinden dat maar stoer. Die waarderen het wel als een dame als Hélène Hendriks zich uitspreekt over de club. Ze zijn het dan ook over het algemeen eens met de mening van de aantrekkelijke blondine.

Hélène Hendriks heeft duidelijk het beste voor met NAC Breda

De knappe blondine heeft een bijzonder plekje in haar hart voor haar clubje. Dat merk je aan alles. En daarom zijn de supporters van de voetbalclub ook zo trouw naar haar toe. De aantrekkelijke presentatrice kan dan ook weinig fout doen in hun ogen. Ze zullen dan ook uit volle borst blijven zingenvoor hun favoriete blondine op televisie. En dat mag, want Hélène Hendriks geniet duidelijk van mooie keelklanken van de heren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!