Schaatsster Robin Groot deelt de heerlijke hoogtepuntjes van ploeggenotes Pien, Michelle en Joy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot is een bijzondere dame binnen de schaatswereld. Iedereen lijkt haar ook enorm te mogen. Vandaar dat ze zoveel vriendinnetjes heeft. 

De mooie schaatsster Robin Groot heeft de afgelopen tijd best wel wat leuke dingen mogen doen. En natuurlijk heeft ze van alles flink wat foto’s gemaakt, zodat haar fans kunnen meegenieten met de avonturen van deze leuke dame. Maar Robin was niet alleen. Ze trok vaak op met haar vriendinnen binnen de schaatswereld. En dat leverde regelmatig de meest leuke en spontane foto’s op. Hieronder een kleine selectie van de afgelopen maand van Robin Groot.

Robin Groot stapt moedig op de fiets

Net als veel andere schaatssters, is ook Robin vaak op de fiets te vinden als het schaatsseizoen voorbij is. Fietsen is namelijk ontzettend goed om je conditie op peil te houden en de spieren te trainen die je bij het schaatsen ook nodig hebt. Als Robin niet aan het schaatsen is, dan draagt ze allemaal mooie en modieuze pakjes, zoals je op de foto hierboven kan zien.

Pien Hersman en Robin Groot zijn beste vriendinnetjes

De twee schaatssters zijn naast de baan ook gewoon de grootste vrienden van elkaar. En dat is natuurlijk best leuk om te zien. Ze steunen elkaar op het ijs, maar ook in het echte leven. Pien en Robin zijn vaak samen te vinden op terrasjes in de stad, waar ze samen de boel onveilig maken.

Michelle de Jong kan het ontzettend goed vinden met Robin Groot

Ook schaatsster Michelle de Jong is ontzettend goed bevriend met Robin Groot. De twee schaatssters maakten laatst deze ontzettend lieve foto met elkaar. En natuurlijk werden hun fans helemaal wild na het zien van dit leuke plaatje. Dat is ook niet zo gek, met twee van die leuke dames op de foto.

Joy Beune en Robin Groot ondernemen graag leuke dingen

De twee blondines kunnen het echt heel erg goed met elkaar vinden naast de baan. Ze waren laatst ook samen naar een concert gegaan en daar moest natuurlijk wel even een foto van gemaakt worden. Zo te zien hadden ze het beide echt ontzettend naar hun zin. Mooi om te zien hoe alle schaatssters in het echte leven elkaar ook mogen en steunen.

Meer zien van Robin Groot. Dat kan op Instagram

Als je nou nog meer van Robin Groot wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de prachtige dame nog veel meer leuke plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!