Schaatsster Robin Groot (21) deelt innige foto met knappe ploeggenotes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mooie schaatsster Robin Groot is een dame die je absoluut met leren kennen. Al is het alleen al vanwege de goede foto’s. 

Robin Groot sport mee op het hoogste niveau

Schaatsster Robin Groot is een jonge schaatsster van Team IKO. In dat team zitten ook Joy Beune en Pien Hersman. Dat is dus niet het minste team om bij te horen. Dat bestaat uit allemaal winnaars. Over Robin hoor je alleen niet zo vaak iets en het is flink tijd om dat te gaan veranderen. De beste foto’s van de schaatsster zijn hieronder verzameld om je een idee te geven van wie deze dame nu precies is. Om te beginnen is er natuurlijk een foto van Robin en haar ploeggenoten, waar ze elke dag mee op het ijs staat. Dat is absoluut een goed team aan vrouwen bij elkaar aan de foto te zien.

Lees ook: Hongerige schaatsster Pien Hersman (19) gaat nu al achter de jongens aan

Robin Groot zou je zeker moeten kennen

Zoals je kan zien op de foto is Robin Groot in goed gezelschap. En niet alleen qua schaatsen doet ze niet onder voor de andere dames. Ook qua looks is Robin zeker een vrouw om rekening mee te houden. De blondine weet er wel flink tussenuit te springen. En dat is natuurlijk alleen maar mooi. Met haar toffe foto’s weet Robin haar fans gelijk te betoveren. En dat is natuurlijk wel ontzettend leuk om te zien. De schaatsster heeft vanwege haar prestaties en haar fantastische looks ook wel een flink aantal volgers om zich heen verzameld. Omdat deze dame nogal goed is in het neerzetten van zichzelf op beeld, zou je haar zeker moeten leren kennen.

Robin Groot heeft een zeer indringende blik

De blondine heeft een nogal indringende blik, waarmee ze je bijna tot in je ziel lijkt aan te kijken. Het geeft de dame gelijk wat mysterieus mee. En dat is natuurlijk voor de foto’s hartstikke leuk om te zien. Robin Groot weet zich ook altijd heel erg netjes te kleden, maar toch met een klein spannend randje aan de kleding. Zo is er altijd wel iets leuks te zien in de pakjes van Robin Groot. En de blondine verbergt zichzelf ook niet achter onnodig veel lagen stof. Dus je krijgt altijd wel iets moois te zien van deze blondine op haar foto’s.

Robin Groot is erg goed in poseren voor de camera

De blondine weet als geen ander hoe ze goed moet poseren. Dat kan ook niet anders. Ze heeft thuis een gigantische spiegel die ze precies voor dat doeleinde kan gebruiken. De blonde schaatsster heeft dus meer dan genoeg momenten om te kunnen oefenen met poseren. En dat levert al die prachtige foto’s van Robin op. Want oefenen met dit soort dingen helpt natuurlijk enorm. Hoe meer Robin voor de spiegel staat met een telefoon in haar handen, des te beter ze wordt in het maken van al die mooie plaatjes. Haar fans zijn daar in ieder geval ontzettend blij mee.

Meer prachtige foto’s van Robin Groot zien? Check hier haar Instagram!

Zieke Robin Groot begint schaatsseizoen met pech

Het schaatsseizoen is nog niet lang bezig, maar Robin Groot heeft al wel een flinke tegenslag moeten verwerken. Vlak voor de kwalificatiewedstrijden voor de komende World werd de blondine ziek. Ze bleek corona te hebben, en moest dus vanuit huis toekijken hoe andere vrouwen háár World -tickets bemachtigden. Flinke pech zo vroeg in het seizoen dus voor Robin Groot! Toch verwachten we dat de blondine de rest van het seizoen gaat knallen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.