Schaatsster Pien Hersman gaat los in Marokko en berijdt flinke jongen (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien is op een welverdiende vakantie in het o zo mooie Marokko. Ze zoekt de spanning graag op en bestijgt een gespierd beest…

Nu het schaatsseizoen voorbij is, verdient één van de knapste Nederlandse schaatssters ook eindelijk haar vakantie. Dan hebben we het natuurlijk over Pien Hersman. De brunette vertrok samen met familie naar het zonnige Marokko. Samen met haar zusje Veerle post ze in een korte tijd een hoop content van hun adembenemende reis!

Schaatsster Pien Hersman gaat los op harig en gespierd beest

Marokko grenst aan de Sahara. De Sahara staat bekend als een enorm droge en kale zandvlakte. Denk je aan woestijnen, denk je aan kamelen. Dit is iets dat Pien per se gedaan moest hebben tijdens haar trip in Marokko. Samen met haar zusje Veerle besluiten ze te klimmen op zo’n harig monster. De dames dragen enorme gewaden om zich te beschermen tegen de zon en hitte. Tijdens de hevige rit kan Pien zich goed vasthouden aan de bulten de kameel. De kameel zelf zal ook geen misselijk ritje meemaken. Voor een lange tijd de kadetten van Pien Hersman tegen je aangedrukt krijgen is zeker geen straf. Een passend liedje bij de foto op Pien haar verhaal is: ”In de Sahara tussen de kamelen, zat Pien Hersman met haar enorme bulten te spelen”.

Pien Hersman doet een poging om rondingen te verbergen met blouse

Bij vakanties in warme landen horen natuurlijk ook schaarsgeklede foto’s. Pien Hersman, de heerlijke schaatsster doet hier vrolijk aan mee. Tijdens haar eerste dag in Marrakech moest Pien al content plaatsen van haar reis. In een zoetsappige slideshow weet ze het mannelijke oog te verwennen. Haar rondingen weet ze net te kunnen verstoppen in haar witte blouse. Haar mooie en afgetrainde benen zijn echter in volle glorie te bekennen. Met een ondeugende blik kijkt ze in de camera. Benieuwd naar de plaatjes? Kijk dan vooral even op haar Instagram.

Pien Hersman Marrakech

Meer zien van Pien Hersman kan op Instagram

Als je nou nog meer van Pien Hersman wil zien, moet je even naar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog veel meer mooie foto’s van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.