Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje. 

De jonge schaatsster weet wel hoe ze een feestje moet geven. Ze staat dan ook erg feestelijk op de foto. Maar je ogen bedriegen je een beetje. Want Pien drinkt geen alcohol, maar heeft een waterflesje vast. Pien Hersman doet als sporter natuurlijk ontzettend gezond. En dat is erg goed van haar natuurlijk.

Het shirtje van Pien Hersman ziet er weer buitengewoon goed uit

De schaatsster raadt al haar volgers aan om voldoende water te drinken. En dat moedigt ze aan door een zeer vrolijke foto van zichzelf te laten zien. Op die foto heeft Pien haar shirtje ook een klein beetje omhoog gedaan, zodat je goed haar strakke spieren kan zien. Water drinken helpt bij het opbouwen van een goede conditie en aan haar foto’s te zien is er met de conditie van Pien Hersman maar weinig mis. De brunette laat iedereen verbazen met haar nieuwste mooie plaatje. Online raken mannen niet uitgepraat over deze schaatsster. Ze valt duidelijk goed in de smaak, vanwege haar mooie pakjes en goede poses. Pien speelt daar goed op in door nog vaker in strakke pakjes op de foto te gaan.

Lees ook: Hongerige schaatsster Pien Hersman (19) gaat nu al achter de jongens aan

Pien Hersman weet ontzettend goed hoe ze een foto moet nemen

De schaatsster kan ontzettend goed een foto maken. Dat heeft ze met al haar kiekjes op Instagram inmiddels wel bewezen. Ook een simpele selfie vanuit de auto zorgt ervoor dat mannen staan te zwijmelen. Dat is ook niet zo heel vreemd. Pien lijkt je in de foto bijna recht in je ziel aan te kijken. De mooie schaatsster weet precies hoe ze moet kijken om ervoor te zorgen dat haar fans het meeste genieten. Haar mooie haartjes vallen vloeiend over haar schouder. Ze lijkt helemaal in haar element te zijn. Pien houdt er ook van om zichzelf mooi op de foto te zetten, dus dit soort leuke plaatjes kan je bij haar vaak tegenkomen. En dat is natuurlijk goed nieuws, want de foto’s van Pien zijn om van te smullen. Die kan je in deze koude winterperiode goed gebruiken om een beetje een warm gevoel te krijgen.

Lees ook: Schaatsster Pien Hersman (19) geeft oogverblindend showtje weg in haar auto

Pien Hersman is een van de leukste vrouwen van Nederland

Ze is misschien nog een beetje opkomend, maar Pien Hersman is nu al een van de leukste vrouwen van Nederland. Van haar lange, bruine lokken tot haar diepe ogen of getuite lippen, en niet te vergeten haar bijzondere bouw; alles is geweldig aan Pien Hersman. De schaatsster heeft in korte tijd dan ook de harten weten te veroveren van zo’n beetje alle mannen van Nederland. Zelf blijft ze er redelijk gewoon onder. Maar ook dat maakt de schaatsster zo leuk om te zien. Het zal niet lang duren of Pien haalt Jutta Leerdam en Suzanne Schulting in als populairste schaatsster van Nederland. Ze heeft het absoluut in zich zitten namelijk.

Meer zien van Pien Hersman doe je op Instagram

Je kan waarschijnlijk geen genoegen krijgen van Pien Hersman. Dat geeft niet, want daarvoor kan je gewoon even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heeft de schaatsster nog veel meer mooie plaatjes staan!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!