Schaatsster Pien Hersman (19) geeft oogverblindend showtje weg in haar auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Prachtige Pien Hersman verwent haar fans met enkele overheerlijke shots vanuit de auto. 

Topschaatser Pien Hersman volgen we allemaal op de voet. Logisch ook, want ze is niet alleen de volgende Nederlandse schaatsfavoriet maar ook nog eens een cadeautje om naar te kijken! Geloof ons maar, Pien mag echt niet meer uit je Instagram ontbreken. Dat is na het zien van deze kiekjes helemaal duidelijk! Mocht je nog enige twijfel hebben, wij durven te garanderen dat je hierna helemaal verkocht bent!

Pien Hersman maakt fans warm met schitterende plaatjes

Zo bewijst Pien Hersman dat ze niet alleen op het ijs een toptalent is! In haar autootje blijkt ze er ook heel wat van te kunnen. Onze aandacht houdt ze in ieder geval moeiteloos vast met deze show! Pien blijkt namelijk natuurtalent auto-foto’s te zijn. En dan hebben we het gelukkig niet over het voertuig! De beeldschone atlete worstelt zichzelf in onthullende posities om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Gelukkig voor haar hoeft ze daar niet ál te veel moeite voor te doen, want zo’n schoonheid schittert natuurlijk altijd op de camera. Al zijn haar fans wel héél erg te spreken over deze kiekjes! Want zo spontaan zie je Pien natuurlijk niet vaak voorbij komen! Bekijk de reeks zelf hier.

Fans Pien Hersman blij met foto’s in auto

Het is namelijk meteen duidelijk dat Pien Hersman je een heel intiem kijkje achter de schermen geeft! Waar we het normaliter moeten doen met officiële wedstrijdfoto’s en zo af en toe een leuke promotie, is dit toch echt Pien puur natuur! En dat geeft je toch meteen een heel ander beeld van de bloedhete topsporter. Zo blijkt Pien dus moeiteloos haar selfies flink warm te maken. Met zo’n zwoele blik en getuite lippen duurt dat bij ons niet lang! Werkelijk, Pien lijkt wel te spelen met de camera. Logisch dus dat haar fans helemaal door het dolle zijn. Zo veel details kunnen we niet heel vaak van smullen, dus dan moet je het er nu ook van nemen, toch? Zo lijken haar volgers er in ieder geval wel over te denken. En na het zien van deze pittige kiekjes snappen wij dat helemaal!

Pien Hersman schuift shirtje omhoog

Al worden fans van Pien Hersman de laatste tijd wel vaker verwend! Zo hoef je niet zo ver te scrollen voordat je mond zowaar open zal vallen. Pien wist recent haar fans nog helemaal gek te maken met een speelse spiegelfoto. Want daar kon de beeldschone blondine toch niet helemaal laten haar figuur te laten zien! En dan is toch in één klap duidelijk dat Pien haar geld verdiend met sporten. Dan kunnen we nog zeer dankbaar zijn dat ze een schaatser is ook, want van Pien in schaatspakjes krijgen wij nooit genoeg. Al weet dit plaatje ons flink af te leiden, natuurlijk. En als we Pien haar kleine glimlach mogen geloven is dat met opzet ook! Zo lijkt de 19-jarige schoonheid te weten welk effect ze op haar volgers heeft. En aan de recente foto’s te merken lijkt ze daar wel tevreden mee te zijn!

Pien Hersman laat alles zien op Instagram

Zo plaatst Pien Hersman de laatste tijd wel vaker kiekjes op Instagram. Al was de auto-fotoshoot wel echt de kers op de taart, natuurlijk! Toch beloofd het veel goeds voor de toekomstige foto’s van het aanstormend schaatstalent. Je zal namelijk meteen zien waarom Pien zowaar wel als de volgende Jutta Leerdam gezien kan worden! Haar Instagram is namelijk net zo mooi, dat kan je hier zien.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.