Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!

Joy Beune is weer lekker aan het trainen in voorbereiding op de Olympische Spelen. Die komen er binnenkort weer aan in Parijs dit keer. Dit doet ze onder andere met haar teamgenotes. Maar wat er nu toch voorbij komt. De topschaatsster deelt op Instagram een foto van het heerlijke kwartetje teamgenotes. Allemaal in hetzelfde strakke pakje staan ze voor de spiegel te poseren en vermaken ze het mannelijke oog. Dit wil je zeker niet missen! Bekijk de foto nu zelf hieronder.

Joy Beune kwartetje

Joy Beune haar leven, carrière en Olympische Spelen

Joy Beune is lekker op vakantie geweest met Kjeld Nuis en zijn zoontje, maar ze is nu dus weer terug in Nederland. Ze moet zich natuurlijk gaan focussen op de Olympische Spelen die eraan komen. De rust die ze even heeft kunnen pakken is goed voor haar geweest. Dit is niet de eerste keer dat ze op de Olympische Spelen zal gaan schaatsen. De knappe schaatsster heeft al eens op de Winterspelen meegedaan in 2018. Het is dus geen onbekend terrein voor haar op zo’n groot evenement. Joy heeft ook al vele gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen, dus ze kan nu ook weer zeker voor goud gaan. Haar specialiteit is langebaan schaatsen dus daar zullen we haar krachten waarschijnlijk het best zien. Maar dit zullen we allemaal af moeten wachten want er kan van alles gebeuren in de sport.

Meer zien van topschaatsster Joy Beune

Wil jij nou meer zien van Joy Beune? Bijvoorbeeld bijhouden hoe het gaat met de voorbereiding voor de Olympische Spelen. Neem dan een kijkje op de Instagrampagina van Joy! Naast schaatsen plaatst ze ook leuke kiekjes van haar vakanties of andere leuke momenten in haar leven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!