Schaatsster Femke Kok laat zien hoe ze wakker wordt met heerlijke foto vanuit hotelkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Wakker worden naast topschaatsster Femke Kok, wie wil dat nou niet? Femke laat je met deze foto héél dichtbij komen!

Het WK Afstanden is vol in de gang en Femke Kok is daarvoor in Calgary, Canada. Zo laat ze aan ons zien wat een prachtig uitzicht ze heeft vanaf haar hotelkamer.

Femke Kok toont heerlijk uitzicht vanuit bed

Femke Kok laat haar volgers meegenieten van het prachtige uitzicht vanuit haar hotelkamer in Calgary, Canada. Ze zal er enorm van hebben genoten om zo wakker te worden, waardoor ze haar dag weer fris en fruitig kan beginnen! Als getalenteerde schaatsster heeft ze niet alleen de harten van sportliefhebbers veroverd, maar ook die van een groeiend aantal volgers op sociale media. Met onderstaande foto neemt Femke je mee in haar hotelkamer, en lijkt het alsof je naast haar wakker geworden bent!

Femke Kok

Femke Kok bij het WK afstanden

Onze schaatsster Femke Kok is weer volop in actie tijdens het WK Afstanden in Calgary, Canada. Hoewel de sprintster zich natuurlijk vooral richt op de kortste afstand, de 500 meter, moet ze ook gefocust blijven indien er iemand geblesseerd raakt. Femke zit bij de 1000 meter namelijk op het reservebankje. Het gaat in ieder geval prima met Femke Kok dit seizoen. Tel daar haar uitermate goede nachtrust van hierboven bij op, en we weten zeker dat ze gaat knallen in Calgary!

Femke Kok draait goed seizoen

Ook bij de World Final mag Femke Kok opnieuw trots zijn op haar prestaties! Met een goede inzet heeft ze op de 500 meter zowel een gouden als zilveren medaille veroverd. Ook op de 100 meter heeft ze een zilveren medaille behaald, terwijl ze bij de teamsprint zelfs een gouden medaille heeft gewonnen! Femkes supporters feliciteren haar met haar succes en laten weten dat ze fantastische wedstrijden heeft laten zien.

Femke Kok

Femke Kok droomde van jongs af aan van schaatssucces

Femke heeft haar droom om professioneel schaatsster te worden werkelijkheid laten worden! Vanaf haar kindertijd werd ze op de schaatsbaan gezet en maakte ze haar eerste slagen op het ijs. Terwijl veel leeftijdsgenoten moeite hadden met schaatsen, gleed Femke moeiteloos weg en was ze niet te stoppen. Haar talent voor schaatsen was al vroeg duidelijk. Ze stelde zichzelf een ambitieus doel: “Op een dag word ik wereldkampioen in een uitverkocht Thialf!” En die droom is uitgekomen!

Vakantie is belangrijk voor Femke

Onze brunette is een enorme fan van reizen gecombineerd met ontspanning. We zien haar vooral in koude landen, waar ze zich snel thuis voelt in de winterse omgeving. Door haar vakantie-avonturen te delen op Instagram met al haar volgers, kan Femke laten zien hoe ze haar vrije tijd graag doorbrengt. Natuurlijk zijn de fans van Femke hier enorm blij mee; zo kunnen ze zien waar Femke mee bezig is en natuurlijk, de schaatsster goed bewonderen.

Het hondje van Femke Kok

De laatste tijd weet het schattige puppy van Femke Kok alle aandacht naar zich toe te trekken. De puppy verovert ieders hart op Instagram, en Femke laat haar puppy graag zien, waardoor je kunt zien dat ze veel liefde heeft voor het hondje.

Femke Kok

Wil je meer zien van de schaatsster Femke Kok?

Kijk dan even op het Instagram account van Femke Kok. Daar kan je nog veel meer mooie plaatjes en video’s van haar bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!