Sansa Stark heeft een B*****d in haar buik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet Winter, maar a Baby is Coming voor Game of Thrones-actrice Sophie Turner. Hoewel, dat schijnt zo te zijn. Op dit moment verbergt ze haar toekomstige kroost nog achter een dik harnas van truien, of achter haar persoonlijke dire wolfje. Maar waarom? Als Prinses Sansa Stark droomde ze van een bol buikje door het toedoen van een prins op het witte paard. Of moet haar Joe van House Jonas bang zijn dat er een b*****d op komst is?

In mei vorig jaar trouwde Sansa Stark met Joe Jonas of House Jonas. Dit huis van de drie succesvolle broers heeft een iets andere reputatie dan het House Stark van Sansa. Waar de Starks al duizenden jaren betrokken zijn bij oorlogen en wolven zo groot als kleine paarden als huisdier hebben, houd House Jonas zich vooral bezig met driestemmig zingen en het trouwen van mooie vrouwen. Het motto van hun huis is dan ook: A Jonas always marries a babe.

De Jonasbroers nemen de woorden van hun huis serieus, want alle drie zijn inmiddels getrouwd met wonderschoon lid van het vrouwelijke geslacht. Een van hen schaakte dus de begeerlijke dochter van wijlen Lord Eddard Stark: Sophie Turner.

(Lees verder onder de afbeelding)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op

Bastaardzoon?

Uiteraard heerst er de angst bij Joe Jonas of House Jonas, Heir to the Boyband Kingdom, dat er in de b********r van zijn veroverde Queen of the North een vrucht van een vijandig huis aan het groeien is. Hoe lang heeft Sansa op de set gestaan met Tyrion Lannister? Wat gebeurde er allemaal toen Ramsay Bolton haar als persoonlijke gevangene vasthield? Komt er straks een dansende en zingende Jonas-telg ter wereld, of krijgt Joe straks te maken met andermans b******d?

Twee ‘Kingdoms’

Een zuivere erfgenaam van Sophie en Joe mag namelijk aanspraak maken op een enorme rijkdom. De Jonas Brothers hebben een aardig fortuin vergaard, en de vleesgeworden

Ondanks House Jonas een vrij jong huis is met weinig gevaarlijke krijgers, hebben zij natuurlijk een levensgevaarlijk legioen knotsgekke vrouwen achter zich staan. Gewapend met stiften, posters en selfiesticks zijn zij zonder enige twijfel bereid zichzelf op te offeren voor hun idolen.

Een levensgevaarlijk zusje

Met een huurmoordenaar als zusje en bovendien moordenaar van King of the Night, is het voor het newlywed-stel uitkijken geblazen dat hun jonge kroost niet ‘uitgeschakeld’ wordt door de ‘no one‘. Zusje Arya Stark zou zomaar eens andere belangen kunnen hebben dan haar grote zus. En iedereen weet ondertussen hoe dat eindigt…

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten