Sandra Schuurhofs pikante werkdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sandra Schuurhof is een van de meest getalenteerde presentatrices van het land. Waar anderen zich snel van hun stuk laten brengen gaat Sandra ongemoeid door, zelfs als er achter haar iemand zonder zijn kleren verschijnt. En laat dat nou net het geval zijn.

Presentatrice Sandra Schuurhof is een van de vaste gezichten van het SBS6 programma Hart van Nederland. Samen met haar collega Mirella van Markus houdt ze je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit het land. Soms lokaal, soms landelijk en soms gewoon opvallend. Zo staat er in de nieuwste uitzending opeens een man zonder kleren achter Sandra.

Een uitdagende werkdag

Het natuurtalent dat ze is, laat Sandra zich natuurlijk niet van haar stuk brengen. Sterker nog, de presentatrice vindt het item zo grappig en spannend dat ze besluit een voorproefje te delen op haar Instagram pagina. Zo kreeg haar werkdag toch nog een vrij pikant en uitdagend tintje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Tactisch Ellenboogje

Sandra is natuurlijk een professional, dus niks laat ze aan het toeval over. Zo heeft ze haar ellenbogen ook al strategisch geplaatst, zodat de kijker thuis niet alles van deze man in beeld krijgt. Slim bedacht natuurlijk en enorm attent van Sandra, die daarmee ook gelijk rekening houdt met alle jonge en beïnvloedbare kijkers.

De pakjes van Sandra

Zoals je ziet loopt Sandra er weer pico bello bij deze uitzending. Dat heeft natuurlijk deels te maken met de styliste van SBS6 die dag en nacht klaar staat om Sandra om te toveren in de mooiste versie van haarzelf. En met resultaat. SBS6 zou eigenlijk deze vrouw langs alle dames in Nederland moeten sturen. Dat zou toch wel fijn zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Maar Sandra mag zelf ook wel wat credit nemen voor haar goede looks. De presentatrice weet keer op keer weer een geweldige outfit te kiezen om mee op beeld te verschijnen. Of het nu een zwarte, stijlvolle blouse betreft, een strak rood broekpak of een sexy blauwe jurk. Sandra weet als geen ander hoe ze de aandacht van de mensen thuis met haar outfits vast moet houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?