Sandra Schuurhof verklaart de liefde aan vrouwelijke SBS-collega

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sandra Schuurhof verklaart openbaar haar liefde aan een vrouwelijke collega bij Hart van Nederland. 

Al ruim veertien jaar presenteert Sandra Schuurhof bij SBS6 en al die jaren heeft ze één vaste visagiste die ervoor zorgt dat ze er op haar best uit ziet voordat de camera aan gaat. En dat verdient natuurlijk een bedankje. Dus nam Sandra de tijd om haar visagiste even goed te bedanken op haar Instagram pagina. De knappe presentatrice verklaarde bijna de liefde aan haar visagiste. De band tussen de twee dames is na veertien jaar ongekend sterk. En dan verdient Sandra haar visagiste het ook om in het zonnetje gezet te worden.

Lees ook: Foto: Sandra Schuurhof is stralend middelpunt tijdens zeldzaam moment met Koninklijke familie

Sandra neemt de tijd om collega de liefde te verklaren

Voordat Sandra achter haar desk geplaatst wordt moet ze eerst elke dag langs visagiste Marjolijn om zichzelf helemaal mooi te laten maken. En dat gaat al jaren goed. Het laat maar weer zien dat als je de perfecte match gevonden hebt, het weinig zin heeft om telkens maar nieuwe mensen in te huren. Voor Marjolijn is het vast ook fijn, die heeft namelijk op die manier altijd voldoende werk. En als visagiste is dat erg fijn. Sandra neemt uitgebreid de tijd om te vertellen wat ze van Marjolijn vindt. Haar post is dan ook zeer lief.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Sandra deelt graag foto’s van achter de schermen

De verleidelijke brunette deelt graag foto’s van achter de schermen bij SBS6. Vaak moet Sandra toch lang wachten voor de uitzending begint en die tijd gebruikt ze om haar volgers een beetje bij te praten en een beeld te geven van wat er allemaal achter de schermen gebeurt bij een televisieprogramma. Sandra neemt haar volgers mee op reis en laat hen met alle liefde zien wat er bij komt kijken bij het maken van een nieuwe uitzending van Hart van Nederland. Haar volgers kunnen dat ook wel waarderen, want die komen zo meer te weten over Sandra en haar leven. En wie wil dat nou niet?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Sandra is na veertien jaar nog steeds de knapste

Het zal gedeeltelijk door de goede zorgen van haar visagiste komen, maar na veertien jaar ziet  Sandra er nog even knap uit als in het begin. De prachtige presentatrice is eigenlijk in al die jaren alleen maar knapper geworden en dat kan je zien op de vele foto’s die Sandra op haar social media heeft staan. De prachtige dame heeft meer dan genoeg bijzondere en beeldschone foto’s van zichzelf online staan. Met haar aantrekkelijke lach, lief gezicht en mooi lichaam is Sandra oprecht een van de leukste vrouwen van het land om naar te mogen kijken. Zowel Sandra als haar visagiste zijn voorlopig niet van plan te stoppen, dus dat zal nog genoeg mooie foto’s van de presentatrice opleveren de komende jaren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?