Foto: S10 bekijkt zichzelf van achteren in jurk met gaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 deelt een foto waarop ze waarschijnlijk een beetje moeite had met de hitte. Ze koos daarom voor een jurk met veel ventilatiegaten…

S10 staat op de tocht! De zangeres heeft een wel heel erg ‘open’ jurk aan op onderstaande foto. Zelf lijkt ze ook nog even na te denken over deze opvallende kledingkeuze. Ze mag best tevreden zijn!

Lees ook: Dit is waarom Songfestival-nummer S10 ineens klimt bij bookmakers

Zangeres S10 blijft koel op weg naar Songfestival

Online op social media laat S10 maar weer is zien helemaal ondergedompeld te zijn in de aankomende songfestival activiteiten. Na afgelopen week haar haar Eurovisie Songfestival-nummer bekendgemaakt te hebben is het nu dan ook echt tijd daarvoor. Dat deed de zangeres samen met radio-dj Bart Arens in Amsterdam, en dan specifiek het Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam. Het festival zelf is dit jaar in het warme Italië. Het gaat daar vast nog een stukje warmer worden dan hier. Dan moet je, zeker als je wilt winnen, je in topconditie houden. S10 doet er dus goed aan haar hoofd én andere lichaamsdelen koel te houden!

s10 jurk

Zangeres S10 moet wennen Italië

Een emotionele vrouw is ze zeker, Nederlands trots S10. Zo bleek overigens laatst ook nog. Vlak na de bekendmaking van haar deelname aan het aankomende festival toonde ze al erg onder de indruk te zijn van alle aandacht en haar eigen nummer. Bij de onthulling barstte S10, of Stien den Hollander, zoals de zangeres echt heet, zelfs in tranen uit. Het is ook niet niks om je nieuwe nummer te onthullen en dan ook nog is dat je het ten gehore mag brengen op zo’n prestigieus evenement als het Eurovisiesongfestival. Ineens kijkt heel de wereld naar je! Dan kan je maar beter goed voor de dag komen. En S10, die erg goed weet wat ze wil, kiest blijkbaar ook nog haar eigen kleding uit voor haar optreden. Zou ze in Italië ook voor zo’n jurkje gaan kiezen?

S10 in het paars op Songfestival?

S10 zoekt nog een leuke jurk voor het aankomende festival en deze lijkt ze al te hebben gevonden. Met nog een aantal maanden te gaan is dit ruim op tijd te noemen en kan ze altijd nog switchen. Ze lijkt in ieder geval fan van de kleur paars, zo is ook te merken aan haar Instagram posts, zoals die hieronder. In haar feed is te zien dat ze vaker paars draagt. Vast en zeker gaan haar designers voor het festival nog de nodige ondersteuning bieden wat betreft de kledingkeuze. Al is bovenstaande foto zeker een goed startpunt voor haar zoektocht naar de ideale jurk. Bij het festival moet je shockeren als je wilt winnen. In dat geval zit je met deze jurk meer dan goed. Het is in ieder geval beter passend dan een baard laten groeien. Mede hierdoor kwam de Oostenrijkse Conchita Wurst al eens als winnaar uit de bus. Zo’n geheim wapen zou S10 best achter de hand kunnen houden. Al is haar nummer ‘De Diepte’ natuurlijk ook gewoon een lekkere plaat!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!