Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Al langere tijd zijn er wat kritieken over de rol van Rutger Castricum in het programma De Oranjezondag, wat gepresenteerd wordt door Hélène Hendriks. Hij zou te veel aanwezig zijn en zelfs proberen de show over te nemen van Hélène. Hij zou volgens de kijkers ook te lang aan het woord zijn. Sommige kijkers hadden dan ook het idee dat Hélène dit helemaal niet fijn zou vinden. Er werd door sommigen zelfs gedacht dat het misschien niet meer zo goed liep tussen de twee. Dat blijkt in ieder geval helemaal niet zo te zijn. Tijdens de wandelgangen van Vandaag Inside, waar Rutger te gast was, werd door Wilfred gevraagd of hij moeite had met het vinden van zijn rol. Hier gaf Rutger een opvallend antwoord op. Lees verder of bekijk de video hieronder!

Er groeit iets tussen Rutger en Hélène, aldus Wilfred

In de wandelgangen van Vandaag Inside gaf Rutger aan dat hij helemaal niet zo’n moeite heeft met het vinden van zijn rol in het programma De Oranjezondag. Ook zegt hij hier veel contact over te hebben met Hélène. Daarnaast geeft hij ook nog eens aan dat hij het niet alleen voor de schermen, maar ook achter de schermen erg gezellig heeft met Hélène. Wat zou hij hier mee bedoelen?

Wilfred vraagt daarna goed door met de vraag of er iets tussen hen groeit. Rutger zegt hierop dat ze zeker een goede band op hebben gebouwd. Ook zegt hij dat hij Hélène een hele leuke vrouw vindt in hoe ze is. Als laatst reageert hij toch nog een beetje luchtig door te zeggen dat hij het met Wilfred ook enorm leuk heeft. We hoeven er dus waarschijnlijk niet te veel achter te zoeken. Rutger heeft natuurlijk ook al lange tijd een vrouw en zelfs kinderen.

Meer zien van Hélène Hendriks en Rutger Castricum

Wil jij meer zien van Hélène Hendriks en Rutger Castricum? Neem dan zeker even snel een kijkje op hun Instagrampagina’s! Hier plaatsen de twee interessante beelden over allerlei dingen die ze mee maken tijdens hun werk. Ook geven ze je een kijkje in hun privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op hun pagina’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!