Aantrekkelijke Rose Bertram geeft veel prijs in verleidelijke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Rose Bertram laat het water bij haar volgers uit de mond lopen met een uitdagend filmpje in een prachtige jurk! 

De laatste tijd lijkt Rose Bertram de schijnwerpers wat te schuwen. Toch dook er recent weer een filmpje van het model op. Dat ze haar volgers nog altijd kan betoveren, bewijst ze met deze video!

Rose Bertram deelt beeldig filmpje aan volgers!

Rose Bertram is terug! Het knappe model laat eindelijk weer iets van zichzelf horen. En hoe! Op haar nieuwe video ziet ze er werkelijk beeldschoon uit in haar prachtige jurk! Het is geen wonder dat het water bij haar volgers uit de mond loopt. Rose Bertram is altijd al een stijlicoon geweest, maar met dit filmpje overtreft ze zichzelf. Haar jurk is adembenemend mooi en past perfect bij haar figuur. Ze straalt vol zelfvertrouwen en elegantie in deze prachtige creatie! En laten we het eens hebben over haar accessoires! Haar sieraden en haarstijl zijn perfect afgestemd op haar jurk en maken haar look helemaal af. Het is duidelijk dat Rose Bertram niet alleen oog heeft voor mode, maar ook voor detail! Ze moet toch een geweldige inspiratie zijn voor haar volgers en laat zien dat schoonheid komt in vele vormen en maten. Dus als je op zoek bent naar wat stijlinspiratie, kijk dan zeker eens naar het filmpje van Rose Bertram!

Lees ook: Wow: Rose Bertram deelt collectie meest uitdagende fotoshoots

Rose verwent volgers met heerlijke kiekjes vanuit LA

De mega knappe Rose Bertram was onlangs in Los Angeles en verwent haar volgers met de meest heerlijke kiekjes! Het is duidelijk dat ze heeft genoten van haar tijd daar. Bij haar bericht op Instagram liet ze weten dat ze haar oude huis in Los Angeles mist. En wij snappen wel waarom als je naar onderstaande foto’s kijkt. Ongelooflijk hoe mooi het huis in de heuvels van Los Angeles ligt met een te genieten zwembad in de achtertuin. En dan het uitzicht! Wauw, Rose heeft een prachtig uitzicht over de hele stad van LA. Dit moet haar volgers toch ontzettend jaloers maken. En als kers op de taart zie je hoe de prachtige dame even business class heen en weer vliegt in de meest stijlvolle outfit.

Rose Bertram per helikopter naar Coachella!

Laten we het hebben over Rose Bertram en haar geweldige aankomst op het Coachella festival. Wie had er ooit gedacht dat je daar in stijl kunt arriveren met een helikopter? Nou, Rose Bertram natuurlijk! Ze verscheen op het festival als een echte diva, volledig gekleed in het dure merk Dior. En om eerlijk te zijn, zag ze er gewoonweg waanzinnig uit! Haar outfit was perfect voor het festival, comfortabel genoeg om te dansen en te feesten, maar toch super trendy en stijlvol. Het was alsof ze rechtstreeks van de catwalk afkwam, met de perfecte combinatie van de Dior-accessoires, zoals haar gedurfde schoenen. Natuurlijk trok Rose Bertram de aandacht van iedereen op het festival. Mensen konden hun ogen niet afhouden van haar prachtige outfit en haar stijlvolle verschijning. Het was geen verrassing dat ze veel bekijks trok en veel mensen met open mond achterliet. Het enige wat we nog kunnen zeggen is: heerlijk bezig Rose Bertram! Als er ooit een prijs was voor de beste festival-aankomst, dan zou Rose die zeker winnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.