Rondje Forum: Foto’s van Dee van der Zeeuw, Michaëlla Krajicek & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel we natuurlijk van grote namen houden, pakken we vandaag even een groepje iets minder bekende vrouwen erbij. Want hoe aanlokkelijk de Katja’s, Romee’s en Geraldines ook zijn: ons forum heeft ook nog honderden andere vrouwen om te ontdekken!

Dee van der Zeeuw

We weten niet meer wat Dee van der Zeeuw precies doet voor haar dagelijks brood. Leuke selfies in de auto nemen? Dat is een slechte zaak, want het zou verschrikkelijk zonde zijn als deze blondine uit beeld verdwijnt. Youtube? Toch maar weer een paar filmpjes aanslingeren misschien…

Vivian Gomez Cardoso

Wie? Vivian Gomez Cardoso! Deze brunette is een actrice en danseres. Ze speelde ooit in Liever Verliefd, en deed ook mee aan So You Think You Can Dance. In dat laatste programma haalde ze de finale, dus met die losse heupen zit het wel goed. Ook had ze ondersteunende rollen in grote musicals als Wicked. Vivians forumpagina is zeker een bezoekje waard!

Yvette Broch

Van topmodel naar handbalvedette naar Expeditie Robinson-deelnemer naar… waar is Yvette Broch gebleven? De voormalig oranje-handbalster en Holland’s Next Top Model-finaliste is na haar deelname aan Expeditie een beetje kwijt. Gelukkig blies forumlid puma haar topic nieuw leven in!

Michaëlla Krajicek

Michaëlla Krajicek mag zeer binnenkort weer de tennisbaan op, maar heeft die tennisbaan eigenlijk niet meer nodig. Wie haar foto’s bekijkt zal zien dat ze met haar uiterlijk ook ’n aantal andere deuren zou kunnen openen…

Michaella Krajicek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?