Rondje Forum: Barbara Sloesen, Chantal Janzen, Geraldine Kemper en Davina Michelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: nieuw beeld van actrice Barbara Sloesen, Chantal Jazen blaast op een fluitje, Geraldine Kemper sloopt het internet en Davina Michelle deelt nieuwe foto’s.

Barbara Sloesen

Barbara Sloesen is sinds haar hoofdrol in de door Daphne Deckers bedachte film Alles is zoals het zou moeten zijn weer helemaal je van het. En eerlijk is eerlijk: deze dame verdient meer credits dan dat ze op dit moment krijgt. Dus bij deze Barbara: de gloednieuwe foto’s op jouw forumtopic openen dit Rondje Forum!

Chantal Janzen

Voor haar nieuwe programma Chantal Komt Werken kroop Chantal Janzen onder andere in rol van treinconducteur. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op haar forumtopic!

Geraldine Kemper

Ja, het is weer zover! Na eerdere zeer vermakelijke fotoshoots met onder andere dames als Chantal Janzen en Kim Feenstra, is er opnieuw een fantastische fotoshoot van Geraldine Kemper verschenen. En die is zeker een klikje waard.

Davina Michelle

Tot slot is daar nog een blondine: Davina Michelle. Ook Davina heeft recent een reeks foto’s laten schieten. Ondanks het feit dat ze in een hele andere setting zijn genomen dan die van Geraldine, doen ze er zeker niet voor onder!

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.