Rondje Forum: Barbara Sloesen, Chantal Janzen, Geraldine Kemper en Davina Michelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: nieuw beeld van actrice Barbara Sloesen, Chantal Jazen blaast op een fluitje, Geraldine Kemper sloopt het internet en Davina Michelle deelt nieuwe foto’s.

Barbara Sloesen

Barbara Sloesen is sinds haar hoofdrol in de door Daphne Deckers bedachte film Alles is zoals het zou moeten zijn weer helemaal je van het. En eerlijk is eerlijk: deze dame verdient meer credits dan dat ze op dit moment krijgt. Dus bij deze Barbara: de gloednieuwe foto’s op jouw forumtopic openen dit Rondje Forum!

Chantal Janzen

Voor haar nieuwe programma Chantal Komt Werken kroop Chantal Janzen onder andere in rol van treinconducteur. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op haar forumtopic!

Geraldine Kemper

Ja, het is weer zover! Na eerdere zeer vermakelijke fotoshoots met onder andere dames als Chantal Janzen en Kim Feenstra, is er opnieuw een fantastische fotoshoot van Geraldine Kemper verschenen. En die is zeker een klikje waard.

Davina Michelle

Tot slot is daar nog een blondine: Davina Michelle. Ook Davina heeft recent een reeks foto’s laten schieten. Ondanks het feit dat ze in een hele andere setting zijn genomen dan die van Geraldine, doen ze er zeker niet voor onder!

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten