Rondje Forum: Barbara Sloesen, Chantal Janzen, Geraldine Kemper en Davina Michelle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: nieuw beeld van actrice Barbara Sloesen, Chantal Jazen blaast op een fluitje, Geraldine Kemper sloopt het internet en Davina Michelle deelt nieuwe foto’s.

Barbara Sloesen

Barbara Sloesen is sinds haar hoofdrol in de door Daphne Deckers bedachte film Alles is zoals het zou moeten zijn weer helemaal je van het. En eerlijk is eerlijk: deze dame verdient meer credits dan dat ze op dit moment krijgt. Dus bij deze Barbara: de gloednieuwe foto’s op jouw forumtopic openen dit Rondje Forum!

Chantal Janzen

Voor haar nieuwe programma Chantal Komt Werken kroop Chantal Janzen onder andere in rol van treinconducteur. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan eens een kijkje op haar forumtopic!

Geraldine Kemper

Ja, het is weer zover! Na eerdere zeer vermakelijke fotoshoots met onder andere dames als Chantal Janzen en Kim Feenstra, is er opnieuw een fantastische fotoshoot van Geraldine Kemper verschenen. En die is zeker een klikje waard.

Davina Michelle

Tot slot is daar nog een blondine: Davina Michelle. Ook Davina heeft recent een reeks foto’s laten schieten. Ondanks het feit dat ze in een hele andere setting zijn genomen dan die van Geraldine, doen ze er zeker niet voor onder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?