Rondje Forum 20-7: Foto’s van Sylvie Meis, Kim-Lian en Glennis Grace

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er staan weer veel nieuwe foto’s op ons forum! Hoog tijd voor een rondje forum dus. Wat je niet mag missen: Sylvie Meis wordt emotioneel, Glennis Grace ligt languit op een piano, Geraldine Kemper neemt je mee op vakantie en Laura van der Blij laat het zonnetje schijnen!

Sylvie Meis

Sylvie Meis ging niet alleen trouwen, maar gaf ook voor het eerst in járen een interview met ex-man Rafael van der Vaart. Reden genoeg voor RTL Boulevard om Sylvie eens flink te belichten. Dat zag er zo uit!

Glennis Grace

Glennis Grace liet op SBS6 nog maar eens horen waarom ze vaak gezien wordt als één van de sterkst zingende vrouwen van ons land. Ze klom zelfs even in een kort jurkje op de vleugel!

Geraldine Kemper

Het allerbeste medicijn tegen ‘ik kan niet op vakantie-blues’ is 3 Op Reis met Geraldine Kemper. De mooie blondine brengt je ook zonder plannen moeiteloos in de vakantiestemming!

Laura van der Blij

We vergeten Laura van der Blij soms omdat ze niet op de ‘grote’ zenders verschijnt, maar de weervrouw van SBS mag er wezen! Haar weerberichten zijn bijzonder accuraat. Maar daar kijk je natuurlijk niet voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!