Rondje Forum 20-7: Foto’s van Sylvie Meis, Kim-Lian en Glennis Grace

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er staan weer veel nieuwe foto’s op ons forum! Hoog tijd voor een rondje forum dus. Wat je niet mag missen: Sylvie Meis wordt emotioneel, Glennis Grace ligt languit op een piano, Geraldine Kemper neemt je mee op vakantie en Laura van der Blij laat het zonnetje schijnen!

Sylvie Meis

Sylvie Meis ging niet alleen trouwen, maar gaf ook voor het eerst in járen een interview met ex-man Rafael van der Vaart. Reden genoeg voor RTL Boulevard om Sylvie eens flink te belichten. Dat zag er zo uit!

Glennis Grace

Glennis Grace liet op SBS6 nog maar eens horen waarom ze vaak gezien wordt als één van de sterkst zingende vrouwen van ons land. Ze klom zelfs even in een kort jurkje op de vleugel!

Geraldine Kemper

Het allerbeste medicijn tegen ‘ik kan niet op vakantie-blues’ is 3 Op Reis met Geraldine Kemper. De mooie blondine brengt je ook zonder plannen moeiteloos in de vakantiestemming!

Laura van der Blij

We vergeten Laura van der Blij soms omdat ze niet op de ‘grote’ zenders verschijnt, maar de weervrouw van SBS mag er wezen! Haar weerberichten zijn bijzonder accuraat. Maar daar kijk je natuurlijk niet voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!