Rondje Forum 2-7: foto’s van Puck Moonen en Olcay Gulsen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: zien we Puck Moonen lekker smikkelen, laat Robin Martens haar toplijf zien, zien we dubbel bij het kiekje van Olcay Gulsen en laat Nochtli haar nieuwe bikini zien!

Puck Moonen

Wat doe je na een lange, slopende wielrentocht? De calorietjes aanvullen natuurlijk! Puck Moonen doet het even voor en plaatste een kiekje waarop ze lekker van een proteïnereep zit te smikkelen. Wat is het toch ook een prachtvrouw.

Robin Martens

Robin Martens plaatst de laatste tijd meer kiekjes online dan ooit tevoren. Een ontwikkeling waar haar volgers maar al te blij mee zijn. Net als wij overigens. Dat laatste kiekje op haar forumpagina hadden we niet willen missen!

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen timmert al een poosje lekker aan de weg met haar nieuwe beautymerk. Aan deze ontwikkeling zit één heel groot voordeel: de grote aantallen Olcay-foto’s die op het internet verschijnen. Bij dit kiekje moesten we even twee keer kijken voordat we doorhadden wat er aan de hand was. Zus Dolshe is dan ook een exacte kopie van Olcay!

Nochtli Peralta Alvarez

We weten inmiddels wel dat Nohtli er meer dan goed uitziet in een fitnesspakje. De fitgirl bewijst nu echter ook dat een bikini haar zeker niet misstaat!

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!