Romy Monteiro toont resultaat van ‘illegaal’ feestje Martin Garrix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro was één van de genodigden op het feestje van Martin Garrix. Het ging er heftig aan toe vanuit de dj zijn appartement in Amsterdam.

Romy kon het niet laten en sloot lekker aan bij het feestje in het penthouse van Martin Garrix. Romy Monteiro ging flink los op het feest. Heeft ze misschien iets te diep in het glaasje gekeken..?

Martin Garrix viert koningsdag in penthouse

De wereldberoemde Nederlandse dj Martin Garrix besloot dat het na al deze coronajaren  tijd was voor een flink feestje. Natuurlijk allemaal om de verjaardag van onze koning Willem-Alexander te vieren. Martin Garrix is door zijn dj-carrière steenrijk geworden. Hij heeft dan ook niet het minste penthouse midden op de Zuidas in Amsterdam. De dj draaide zelf voor al zijn vrienden en bezoek en daarbij kwam ook nog knallend vuurwerk. Het leek eerder op een groot festival dan een huisfeestje. De meningen zijn nog verdeeld of de buren juist genoten hebben van het privé concert en het vuurwerk, of dat ze zich de hele nacht woedend hebben liggen opvreten.

Romy Monteiro gaat los bij Martin Garrix

Blijkbaar is onze Romy Monteiro ook bevriend met dj Martin Garrix. De zangeres was samen met haar vriend uitgenodigd om de boel eens flink op stelten te zetten. Alle festivals in Amsterdam waren om 20:00 uur afgelopen maar het feest van Martin Garrix schijnt tot in de kleine uurtjes te zijn doorgegaan. Romy stond ook nog in de nacht op het dak van het penthouse flink te feesten. Ze filmt zichzelf en vriend Jasper terwijl ze los aan het gaan zijn op de muziek en het oranje vuurwerk.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro neemt je mee op privé avontuurtje

Romy Monteiro heeft flinke kater

Feestjes zijn natuurlijk enorm leuk en gezellig maar helaas zijn er ook consequenties. Zo was heel Nederland donderdag brak, inclusief Romy Monteiro. Misschien heeft de zangeres wat te diep in het glaasje gekeken of ze moet knallende koppijn hebben gekregen van het vuurwerk. Hoogstwaarschijnlijk het eerste, aan Romy haar ochtendgezicht te zien. Romy heeft haar roze badjas aangetrokken, een knot in het haar en ze wrijft wat wazig door haar ogen heen. Nu is het natuurlijk ook wel enorm vroeg om na zo’n knalfeest voor 9 uur wakker te zijn. Toch ziet Romy Monteiro er nog steeds verbazingwekkend goed uit voor iemand met een kater. Haar vriend mag blij zijn dat dit het ‘ochtend’ gezicht van Romy is.

Romy Monteiro moet met haar moeder het podium op

Romy Monteiro is gelukkig al weer snel hersteld van haar kater want ze had een belangrijke avond. Samen met haar moeder Antje Monteiro mochten ze een film première presenteren. Natuurlijk zijn Romy en haar moeder wel eens vaker samen te zien op het podium maar toch is het een bijzondere situatie. Beide dames zijn gekleed in een mooi pak en zitten weer flink in de make-up. De film première die moeder en dochter mochten presenteren is van Downton Abbey: A New Era. Volgens Romy moet iedereen de film zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!