Foto: Romy Monteiro neemt je mee op privé avontuurtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro doet online uitgebreid verslag met foto’s van wat ze allemaal de afgelopen week heeft gedaan. En dat verslag bevat een hoop verrassende dingen.

Romy Monteiro heeft wederom een week overleefd. Een week die vol zat met eten, een repetitie, Amsterdam en een kaarslicht diner in een oud kasteel. Romy haar agenda is precies wat je zou verwachten van een succesvolle zangeres. Ze is dan ook weer blij dat ze van alles mag gaan doen nu de pandemie over en uit is. En Romy neemt het er daarom goed van!

Romy Monteiro dumpt alles in het weekend

De week van Romy Monteiro, als erg gewilde zangeres, zit natuurlijk erg vol. Romy lijkt graag bezig te zijn en blijkt bovendien ook een uitstekende fotograaf van haar leven. Net als half bekend Nederland vormt de sociale media een groot deel van haar leven. Graag houdt ze haar vele fans op de hoogte van haar toekomstplannen en repetities, maar ze deelt nog veel meer. Eten, borrelen en wandelen komen onder andere in de week van Romy voor. Ze heeft het zo druk dat al het beeldmateriaal van haar week pas in het weekend gedumpt kan worden. En een dump is het zeker. Wel 9 plaatjes van hoge kwaliteit komen in een keer voorbij. Tussen alle ‘normale’ activiteiten staat wel opeens Kensington erbij. Romy’s schema en activiteiten vallen hiermee wel buiten die van de typische Nederlander. Ze blijft immers ook BN’er en zangeres. Die hebben net een wat ander schema.

Agenda Romy bom en bomvol

De week van Romy lijkt alles behalve leeg. Zo werd onlangs bekend dat ze in allerlei musicals, zoals The Bodyguard, weer te zien is. Ook zijn er haar liveoptredens. Daarnaast zie je Romy binnenkort bij het zangprogramma De Enige Echte. Daarin neemt ze het op tegen een groep andere BN’ers, zoals  Kim Feenstra, Maik de Boer en Jandino Asporaat. Vooralsnog zal je, als het zo doorgaat, steeds tot na het weekend moeten wachten om alle foto’s van Romy te mogen zien. Vrijdag lijkt een enigszins betrouwbare dag waarop ze online komen.

Romy Monteiro heeft altijd honger

Niet iedere activiteit is even intens, zo blijkt. Romy spendeert ook redelijk wat tijd aan allerlei lekkernijen. Zoals een goede, ouderwetse borrel met typische hapjes en haar ontbijt met koekjesdeeg. Erg vaak zit ze dan in thuisstad Amsterdam. Hier is de 29-jarige naar toe verhuist vanuit Utrecht en ze is niet meer weg te krijgen. Ze lijkt zo trots op de stad dat deze maar al te vaak op de foto mag. 

Romy Moneiro eten

Weer of geen weer, Romy maakt foto’s

Romy zit altijd wel klaar met haar camera. Je weet maar nooit wanneer de ideale gelegenheid zich voordoet om wederom iets uit haar leven voor altijd te bewaren. In mooi weer of juist helemaal in het donker. Warm of koud of iets er tussenin, Romy staat op scherp. Gelukkig maar, want haar fans blijven graag op de hoogte van alles dat haar bezighoud tijdens de week. In het weekend doet ze het wel nog rustig aan. Wat ze echter precies aan het doen is of gaat doen in haar vrije tijd, verklapt ze helaas niet. Voor fans die haar willen ontmoeten erg jammer. Romy blijft een onvoorspelbare vrouw, zo kan je al concluderen aan haar diverse agenda. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.