Romy Monteiro laat betoverende moves zien op swingende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro trad op bij een modeshow van een groot luxe kledingmerk. Daar liet de zangeres natuurlijk haar onweerstaanbare danspasjes zien.

Romy Monteiro weet écht wel hoe ze haar publiek moet vermaken. De zangeres trad op bij de modeshow van Steve Madden, een wereldwijd bekend kledingmerk. Terwijl de gasten bij de show een drankje aangeboden kregen hadden ze veel geluk met het amusement. Het kledingmerk wist namelijk goed wie er gebeld moest worden voor een sprankelend optreden. Romy Monteiro liet namelijk haar beste kant zien en het publiek kon geen beter optreden verwachten! Naast dat Romy een gouden keel heeft is ze ook nog eens een goede danseres. Deze foto laat zien welke dansmoves Monteiro in petto heeft, en het zal je niet teleurstellen! Ze heeft natuurlijk een verleden in musicals waardoor ze wel weet hoe ze een goede dansact neerzet. Dat deed ze met een grote lach op haar gezicht, terwijl ze onder andere het nummer Let’s get loud zong. En niet alleen Romy liet haar dansmoves zien, want met haar enthousiasme stak ze het hele publiek aan. Zo kreeg Monteiro alle gasten bij de show aan het dansen. Dat is te zien op deze feestelijke video!

Romy Monteiro steelt de (mode)show

Optreden bij een modeshow, dat is even wat anders voor Romy Monteiro. Ze is gewend om voor groot publiek te staan, maar een klein ‘modieus’ publiek weet ze dus ook te vermaken. Omdat fashion natuurlijk centraal staat, heeft de zangeres ook interessante kleding aan. Monteiro draagt een soort cowgirl outfit. Ze heeft een strakke broek aan met daarop een korte kleurige glittertop. Ook heeft ze lange cowboylaarzen aan met een drukke print. We weten niet zo goed wat we van deze kleding vinden, maar het zal wel in de mode zijn… Tussen de optredens in moest ze van outfit veranderen. Ze kwam namelijk ook op het podium in een groene lange pantalon. Bij dat optreden werd er wat minder gedanst, want de zangeres zat in een soort zwevende glazen bol. Ze zag er de hele avond schitterend uit. Dus wanneer zien we de zangeres eigenlijk zelf een keer meelopen met een modeshow? Want als model zou ze het ook heel goed doen!

Lees ook: Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Alleskunner Romy is van alle markten thuis

De zangeres kan op elk soort podium een fantastische show neerzetten. Of het nou een musical, een optreden, een theaterstuk of een modeshow is… Romy Monteiro maakte het in 2014 tot de kwartfinales van The Voice Of Holland. In 2015 speelde ze de hoofdrol in musical The Bodyguard, wat een groot succes werd. Ze kreeg in 2016 zelfs de Musical Award voor haar rol in de musical. Sindsdien staat ze bij ons bekend als musicalactrice, maar in werkelijkheid doet ze nog veel meer. Zo heeft ze ook een aantal programma’s gepresenteerd. Hoewel ze super goed kan zingen heeft ze nog nooit eigen muziek uitgebracht. Misschien heeft ze daar wilde toekomstplannen voor en zien we binnenkort een album verschijnen. Kortom, Romy Monteiro kan haar publiek écht op elke manier vermaken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak