Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Romy Monteiro schittert in sportschool

Het is wel te zien dat Romy Monteiro heel druk is met haar uiterlijk. Daarvoor is ze niet alleen bezig met haar make-up en haar maar ook met haar lichaam in shape houden. Romy is een keiharde werker en staat regelmatig in de sportschool om de ‘beste versie van zichzelf’ te worden. Wel geeft ook Romy toe dat ze er niet altijd zin in heeft maar daar heeft ze een hele goede oplossing voor. Namelijk een leuke outfit aan trekken wanneer je gaat sporten, want dat maakt alles beter en leuker. Nu heeft Romy ook nog eens geluk, want ze heeft een samenwerking met een bedrijf die alle pakjes voor haar sponsort. Het allereerste pakje dat Romy voor haar volgers aantrekt is een rode set. Deze bestaat uit een loszittend rood t-shirt en een strakke rode sportlegging. Volgens Romy is het eigenlijk ‘aurora orange’ maar ze vindt het zelf ook een stuk meer op knalrood lijken.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro in lichte outfit

Haar sponsor heeft alle soorten en kleuren sportleggings naar Romy Monteiro opgestuurd. Met die benen is Romy uiteraard dé aangewezen persoon om deze broekjes de hemel in te laten prijzen. De tweede outfit die Romy heeft uitgekozen is een stuk lichter, maar niet minder strak. Zo is het een beetje beige-achtige kleur en het is wederom een tweedelige set. Dit keer zijn het topje en de legging beiden nauwsluitend. Romy vertelt dat ze zelf van de broek een maat S draagt en als top een maat M. Wel raad Romy aan om iets onder het topje te dragen want anders schijnt het een beetje door. Het fijnste aan de legging en het topje lijkt Romy het zachte stofje te vinden. De zangers wordt helemaal blij als ze over de broek heen wrijft omdat het zo lekker zacht is.

Romy Monteiro in felgeel pakje

Het gaat maar door op Romy haar Instagram met alle strakke sportpakjes. Zo is de derde outfit waar Romy haar oog op heeft laten vallen een felgele. Het gaat wederom om een strakke broek en een haast nog strakker topje. Het setje past Romy uiteraard heel goed en past mooi bij haar haarkleur doordat het zo’n felle kleur is. Zelf zegt Romy ook heel erg fan te zijn van sportpakjes in felle kleuren. Ook zegt Romy dat het gele pakje ‘mega lekker en stretchy is’ dus ze hoeft niet bang te zijn dat ze er zomaar uit scheurt.

Romy Monteiro maakt definitieve keuze

Het lijkt erop dat Romy Monteiro maar gelijk besluit om te gaan sporten nu ze al deze nieuwe outfits heeft gekregen. Of de zangeres gaat gewoon lekker chillen in één van de mooie pakjes. Romy heeft misschien toch een favoriet want ze trekt de crèmekleurige set gelijk aan. Om ook nog even de achterkant te laten zien maakt Romy onderstaand filmpje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.