Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Romy Monteiro schittert in sportschool

Het is wel te zien dat Romy Monteiro heel druk is met haar uiterlijk. Daarvoor is ze niet alleen bezig met haar make-up en haar maar ook met haar in shape houden. Romy is een keiharde werker en staat regelmatig in de sportschool om de ‘beste versie van zichzelf’ te worden. Wel geeft ook Romy toe dat ze er niet altijd zin in heeft maar daar heeft ze een hele goede oplossing voor. Namelijk een leuke outfit aan trekken wanneer je gaat sporten, want dat maakt alles beter en leuker. Nu heeft Romy ook nog eens geluk, want ze heeft een samenwerking met een bedrijf die alle pakjes voor haar sponsort. Het allereerste pakje dat Romy voor haar volgers aantrekt is een rode set. Deze bestaat uit een loszittend rood t-shirt en een strakke rode sportlegging. Volgens Romy is het eigenlijk ‘aurora orange’ maar ze vindt het zelf ook een stuk meer op knalrood lijken.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro in lichte outfit

Haar sponsor heeft alle soorten en kleuren sportleggings naar Romy Monteiro opgestuurd. Met die benen is Romy uiteraard dé aangewezen persoon om deze broekjes de hemel in te laten prijzen. De tweede outfit die Romy heeft uitgekozen is een stuk lichter, maar niet minder strak. Zo is het een beetje beige-achtige kleur en het is wederom een tweedelige set. Dit keer zijn het topje en de legging beiden nauwsluitend. Romy vertelt dat ze zelf van de broek een maat S draagt en als top een maat M. Wel raad Romy aan om iets onder het topje te dragen want anders schijnt het een beetje door. Het fijnste aan de legging en het topje lijkt Romy het zachte stofje te vinden. De zangers wordt helemaal blij als ze over de broek heen wrijft omdat het zo lekker zacht is.

Romy Monteiro in felgeel pakje

Het gaat maar door op Romy haar Instagram met alle strakke sportpakjes. Zo is de derde outfit waar Romy haar oog op heeft laten vallen een felgele. Het gaat wederom om een strakke broek en een haast nog strakker topje. Het setje past Romy uiteraard heel goed en past mooi bij haar haarkleur doordat het zo’n felle kleur is. Zelf zegt Romy ook heel erg fan te zijn van sportpakjes in felle kleuren. Ook zegt Romy dat het gele pakje ‘mega lekker en stretchy is’ dus ze hoeft niet bang te zijn dat ze er zomaar uit scheurt.

Romy Monteiro maakt definitieve keuze

Het lijkt erop dat Romy Monteiro maar gelijk besluit om te gaan sporten nu ze al deze nieuwe outfits heeft gekregen. Of de zangeres gaat gewoon lekker chillen in één van de mooie pakjes. Romy heeft misschien toch een favoriet want ze trekt de crèmekleurige set gelijk aan. Om ook nog even de achterkant te laten zien maakt Romy onderstaand filmpje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.