Romy Monteiro geeft eindelijk teken van leven met veelzeggende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro werkt zich een partij in het zweet. Daarom hoorde je ook weinig meer van haar. Tot deze foto dan.

Het is weer even stil geweest rondom zangeres, actrice en presentatrice Romy Monteiro. Maar dat heeft een goede reden. De mediaschoonheid is hard aan het werk om nieuwe projecten van de grond te krijgen. En daarom is ze veel te druk om ook nog eens actief haar social media op orde te houden. Gelukkig laat ze nu eindelijk weer eens wat van zich horen met een veelzeggende foto. En dat is maar goed ook, want het had niet veel geschild of haar volgers hadden Romy als vermist opgegeven.

Lees ook: Romy Monteiro is klaar voor feestje op sprankelende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy haar bips wordt alsmaar groter op foto

Als je Romy moet geloven, wordt haar bips alsmaar groter. Dat zegt ze tenminste zelf in haar laatste foto. En dat terwijl Romy flink bezig is. “Working my b**t off” klinkt het. Maar het is het allemaal waard. Binnenkort kan je namelijk weer meer van Romy zien op de televisie. Wat ze dan precies gaat doen wil ze nog niet kwijt, maar Romy kennende moet het haast wel iets zijn waar je van gaat genieten.

Romy komt met nieuwe muziek

Maar er is nog veel meer goed nieuws. Romy komt namelijk met een gloed nieuw nummer. En daar komt dan ook gelijk een nieuwe clip bij uit. Dat is dus iets om de komende dagen naar uit te kijken. Het nummer heeft Romy gemaakt voor de film Silverstar, die ook binnenkort in première gaat. Het is dus een mooie tijd voor Romy, die het ene na het andere toffe project succesvol weet af te ronden. Voor Romy is het momenteel ’the sky is the limit.’ Romy heeft momenteel een bepaald momentum te pakken en probeert dat goed vast te houden. Zo kan ze namelijk het ene succes na het andere bereiken. Alles wat Romy nu aanraakt verandert in goud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Komt Romy Monteiro binnenkort in de hoofdrol?

Met al die leuke projecten kan je afvragen wanneer het tijd wordt dat Romy Monteiro een keer in de hoofdrol beland. Met al die films waar ze aan mee werkt en alle leuke televisie projecten, moet er toch een keer een moment komen dat ze die felbegeerde leading lady rol binnensleept. Het is namelijk wel eens tijd dat Romy in de schijnwerpers wordt gezet. Dat heeft de prachtige brunette na al die jaren wel verdiend. En dan niet in een animatiefilm of iets dergelijks, waar je alleen maar de prachtige stem van Romy hoort, maar in een daadwerkelijke live-action film. Voorlopig moet je het echter doen met haar stem in de soundtrack van Silverstar, de nieuwe paardenfilm van Britt Dekker. Mocht je trouwens benieuwd zijn naar die film, dan kan je hier onder de trailer bekijken. Dan weet je gelijk waar Romy haar muzikale talenten voor heeft ingezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!