Romy Monteiro deelt vermakelijke kiekjes uit Ibiza

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een hele goede ochtend voor de fans van Romy Monteiro. Waarom? De actrice/musicalster deelde namelijk een reeks prachtige kiekjes uit Ibiza, Spanje.

Net als vele anderen onder ons, maakte Romy Monteiro een uitstapje naar het buitenland deze zomer. Romy ging namelijk, zoals een echte BN’er betaamt, naar partyeiland Ibiza. En tot het grote geluk van haar vele volgers, deelde ze de vakantiekiekjes deze ochtend op Instagram!

Romy Monteiro nam haar eigen fotograaf mee

Romy schreef bij de reeks foto’s: ”Geef me zon, zee, goed licht, een uitstekende fotograaf, slimme poses, en wat presets, en dán komt er ‘spontaan’ dit uitrollen! 🤪”. En met ‘perfecte fotograaf’ doelt ze natuurlijk op haar vriend Jasper Suyk, die professioneel fotograaf van beroep is. Het moge gezegd worden: de beste man kan inderdaad aardig met een camera overweg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geef me zon, zee, goed licht, een uitstekende fotograaf, slimme poses, en wat presets, en dán komt er ‘spontaan’ dit uitrollen! 🤪

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.