Romy Monteiro deelt vermakelijke kiekjes uit Ibiza

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een hele goede ochtend voor de fans van Romy Monteiro. Waarom? De actrice/musicalster deelde namelijk een reeks prachtige kiekjes uit Ibiza, Spanje.

Net als vele anderen onder ons, maakte Romy Monteiro een uitstapje naar het buitenland deze zomer. Romy ging namelijk, zoals een echte BN’er betaamt, naar partyeiland Ibiza. En tot het grote geluk van haar vele volgers, deelde ze de vakantiekiekjes deze ochtend op Instagram!

Romy Monteiro nam haar eigen fotograaf mee

Romy schreef bij de reeks foto’s: ”Geef me zon, zee, goed licht, een uitstekende fotograaf, slimme poses, en wat presets, en dán komt er ‘spontaan’ dit uitrollen! 🤪”. En met ‘perfecte fotograaf’ doelt ze natuurlijk op haar vriend Jasper Suyk, die professioneel fotograaf van beroep is. Het moge gezegd worden: de beste man kan inderdaad aardig met een camera overweg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Geef me zon, zee, goed licht, een uitstekende fotograaf, slimme poses, en wat presets, en dán komt er ‘spontaan’ dit uitrollen! 🤪

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten