Romy Monteiro deelt vermakelijke kiekjes uit Ibiza

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een hele goede ochtend voor de fans van Romy Monteiro. Waarom? De actrice/musicalster deelde namelijk een reeks prachtige kiekjes uit Ibiza, Spanje.

Net als vele anderen onder ons, maakte Romy Monteiro een uitstapje naar het buitenland deze zomer. Romy ging namelijk, zoals een echte BN’er betaamt, naar partyeiland Ibiza. En tot het grote geluk van haar vele volgers, deelde ze de vakantiekiekjes deze ochtend op Instagram!

Romy Monteiro nam haar eigen fotograaf mee

Romy schreef bij de reeks foto’s: ”Geef me zon, zee, goed licht, een uitstekende fotograaf, slimme poses, en wat presets, en dán komt er ‘spontaan’ dit uitrollen! 🤪”. En met ‘perfecte fotograaf’ doelt ze natuurlijk op haar vriend Jasper Suyk, die professioneel fotograaf van beroep is. Het moge gezegd worden: de beste man kan inderdaad aardig met een camera overweg!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!