Robin Martens spat van je scherm op roze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens spat van je scherm af op haar nieuwe foto. Gehuld in allemaal roze kleding maakt ze een waar statement om van te smullen. 

Actrice Robin Martens is vooral bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden maar de jonge brunette krijgt vooral veel aandacht op haar social media, waar ze de ene na de andere leuke foto weet te produceren. Robin heeft weinig moeite met het maken van een heus statement met haar outfits. Je kan niet om Robin heen als ze weer een nieuwe mooie en aantrekkelijke outfit uit haar kast heeft getrokken. Op haar nieuwste foto blijkt dat ook absoluut waar. Haar roze pakje ziet er niet alleen hartstikke comfortabel uit, maar het maakt van Robin ook een beetje een sprookjesachtig figuur. Een dame die de hele nacht door je dromen loopt.

Lees ook: Kersverse moeder Robin Martens (voorheen GTST) ziet er nu alweer geweldig uit op deze foto

Robin is een menselijke suikerspin

In haar zachte roze outfit is Robin net een soort menselijke suikerspin. Dat klinkt een beetje als een rare vergelijking, maar Robin is natuurlijk ook gewoon om op te eten. De snoezige en lieve meisjeskant van Robin wordt door haar leuke kleding alleen maar versterkt. Als je naar de lach van deze prachtige dame kijkt, dan kan je toch niet anders dan helemaal wild van haar worden. Robin is een vrouw waar je graag oud mee wilt worden. Het leven is namelijk altijd een feestje, als je Robin bij je hebt. Daarbij is er altijd iemand die van je houdt, zorgzaam voor je is en die er altijd geweldig, beeldschoon en aantrekkelijk uit ziet. Wat wil je nog meer in een vrouw?

Robin en haar indringende blik

Mocht het leuke karakter en de geweldige looks van Robin je nog niet overtuigd hebben, en alten we eerlijk zijn, dat hebben ze al lang, dan heeft Robin altijd nog een geheim wapen klaar liggen om mannen over de streep te trekken. Dat geheime wapen is haar intieme blik. Daarmee weet ze bij mannen het hoofd op hol te laten slaan. Met haar mond ietsje open en haar ogen een beetje dicht geknepen zet Robin haar beste blik op. Haar ogen kijken rechtstreeks je ziel in en laten niet meer los. Als Robin eenmaal zwoel naar je kijkt, dan heeft ze je en is er niks meer wat je kan doen. Je smelt als boter.

Robin heeft het er maar druk mee

De komende tijd zal je iets minder gaan horen van Robin, dus koester de foto’s die ze tot nu toe gedeeld heeft. Robin heeft namelijk, zoals je misschien al wist, een kindje gekregen en haar aandacht gaat de komende tijd daar volledig naar toe. Robin heeft het er druk mee. Maar als ze weer iets meer ruimte in haar agenda heeft, dan zal ze ongetwijfeld weer een leuke foto van zichzelf delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.