Robin Holzken laat haar vriend Bram Krikke genieten met foto in extreem kort topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De modieuze Robin Holzken weet wel hoe ze haar vriend Bram Krikken in de watten moet leggen! Haar volgers mogen gelukkig ook meegenieten…

Robin Holzken verwent volgers met kiekje

Ongelooflijk wat een mooi figuur heeft Robin Holzken! Ze weet wel weer even haar volgers te verwennen met deze uitdagende foto van haar zelf in een enorm strak en kort topje. Naast haar werk als model is Holzken ook een actieve gebruiker van sociale media, met een groot aantal volgers op Instagram. Zo heeft deze succesvolle jongedame 413.000 volgers. Ze deelt regelmatig foto’s van haar reizen, haar stijl en haar leven. Haar aanwezigheid op sociale media heeft geholpen om haar zichtbaarheid en populariteit verder te vergroten, waarbij veel fans haar schoonheid en gevoel voor mode bewonderen. De manier waarop ze in de camera kijkt met haar vers geknipte boblijn is voor haar mannelijke volgers totaal onweerstaanbaar!

Lees ook: Foto: Robin Holzken lokt volgers slaapkamer binnen in slechts een handdoekje

Volgers op Instagram zijn enorm blij met Robin Holzken

Robin Holzken weet precies hoe ze om moet gaat met haar kiekjes. Het bewijs hiervan is dat de dame ontdekt is door haar content op het social media platform ‘Instagram’. Ze heeft al eerder shoots gedaan voor het grote modemerk Victoria’s Secret. In die periode maakte ze ook nog vlogs op YouTube, maar daar is ze me gestopt door haar succes in de modellenwereld. Haar vriend Bram Krikke heeft genoeg internetpersoonlijkheid voor twee. Het koppel heeft sinds maart 2022 een relatie, dat betekent dat het stel binnenkort hun jaar samen mogen gaan vieren! Hij reageert dan ook trouw onder al haar foto’s. Voornamelijk met smileys en lieve woorden, maar het zou Bram niet zijn als er niet af en toe een grapje tussen zou zitten. Lieve berichtjes van Robin worden afgewisseld met kleine grapjes en sarcastische sneren. Het is duidelijk dat de twee dezelfde humor hebben. Toch is Bram niet de enige die positief reageert op de dame, ook haar andere volgers reageren enthousiast onder haar foto’s. Het is ook lastig om niet te zeggen hoe knap de 25-jarige dame is.

Het indrukwekkende portfolio van Robin Holzken

Robin Holzken is een bekende Nederlandse model en socialemediapersoonlijkheid. Ze is geboren op 19 april 1997 en is op jonge leeftijd ontdekt door een modellenbureau. Sindsdien heeft ze zich gevestigd als een succesvol model, met opdrachten voor toonaangevende merken zoals Victoria’s Secret, H&M en Calzedonia. Holzken werd internationaal bekend toen ze in 2019 werd gefeatured in de Sports Illustrated Swimsuit Issue. Ze werd dat jaar ook geselecteerd als een van de “rookies” van het tijdschrift. Haar verschijning in de uitgave hielp haar bekendheid te vergroten en haar volgers op sociale media te laten groeien. Al met al is Robin Holzken een opkomende ster in de modellenwereld, bekend om haar verbluffende schoonheid en indrukwekkende portfolio. Met haar volgers op sociale media en samenwerkingen met grote merken zal ze zeker nog jarenlang voor opschudding blijven zorgen in de industrie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!