Foto: Robin Holzken lokt volgers slaapkamer binnen in slechts een handdoekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriendin van Bram Krikke weet op een opvallende manier de aandacht van haar volgers te trekken. Robin Holzken besloot om te laten zien hoe ze met nat haar en alleen een handdoekje om richting de slaapkamer loopt. Bij het swipen door haar foto’s zien we haar verder naar binnen lopen. Een zeer leuk beeld.

Meekijken in de slaapkamer bij Robin Holzken

Op vakantie loopt Robin Holzken van de douche naar de slaapkamer. Ze heeft een ketting om en oorbellen in, een handdoek maakt haar outfit compleet. De dame heeft nat haar en het is duidelijk dat ze niets onder de handdoek draagt. We gaan er vanuit dat ze uit de douche komt en niet uit het zwembad. Het model doet nog even een pose voor de foto en plaatst de kiekjes op Instagram. Op de achtergrond zien we een groot wit bed met mooie versiering. Het is een droombeeld van een vakantie. De foto’s hebben geen beschrijving nodig en dat doet Robin dus ook niet, de post spreekt voor zichzelf.
Robin Holzken druk met werk

De vriendin van Bram Krikke weet goed hoe ze haar volgers een droombeeld moet geven. Ze plaatst vaak foto’s van haarzelf in leuke outfits, of juist het gebrek daarvan. Ze is model, dus ze weet heel goed hoe ze goed op de foto staat. Toch is ze met 400 duizend volgers een stuk minder populair dan haar vriend. De Q-music DJ heeft een miljoen volgers, maar het is duidelijk leuker om naar zijn veel knappere vriendin te kijken. Ze plaatst foto’s van haar werk en van de tripjes er omheen. Want voor haar werk is ze in heel Europa te vinden, ze zit bij 4 Europese modellenbureaus en eentje in New York. Dat levert prachtige foto’s op voor haar sociale media accounts.
Instagram volgers zijn erg blij met Robin Holzken

Dat Robin goed om kan gaan met Instagram is duidelijk. Het bewijs hiervan is dat de dame ontdekt is via de app. Ze heeft al shoots voor Victoria’s Secret gedaan. In die tijd maakte ze ook nog vlogs op YouTube, maar daar is ze een paar jaar geleden mee gestopt. Haar vriend Bram is genoeg internet persoonlijkheid voor twee. Het stel is sinds maart 2022 samen. Hij reageert dan ook trouw onder al haar foto’s. Voornamelijk met smileys en lieve woorden, maar het zou Bram niet zijn als er niet af en toe een grapje tussen zou zitten. Onder Bram zijn foto’s is hetzelfde aan de hand. Lieve berichtjes van Robin worden afgewisseld met kleine grapjes en sarcastische sneren. Het is duidelijk dat de twee dezelfde humor hebben. Toch is Bram niet de enige die positief reageert op de dame, ook haar andere volgers reageren enthousiast onder haar foto’s. Het is ook lastig om niet te zeggen hoe knap de 25-jarige dame is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?