Rihanna drijft Victoria’s Secret tot wanhoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rihanna lingerie savage x fenty

Zangeres blijft lingerielijn pushen, en het werkt! Bij concurrent VicSec gaat inmiddels van alles mis…

Terwijl het halve imperium van lingeriegigant Victoria’s Secret in elkaar lijkt te donderen, lachen concurrenten zich waarschijnlijk suf. Zangeres Rihanna, die al miljoenen binnenharkt met haar eigen makeup, blijft ook haar lingeriesetjes pushen. Loopt als een tiet!

VicSec onder vuur

Vandaag werd bekend dat Victoria’s Secret, (voormalig) werkgever van o.a. Doutzen Kroes en Romee Strijd, de laatste dagen een enorme golf kritiek over zich heen heeft gekregen. Er blijken al jaren grove misstanden en irritaties onder het oppervlak te broeien: de CEO van VicSec liet zijn boezemvriend, de schatrijke Jeffrey Epstein, indirect modellen verleiden en misbruiken. Ook worden er op dit moment een aantal fotografen van het lingeriemerk aan de schandpaal genageld voor grensoverschrijdend gedrag tegen modellen. Zo’n 100 modellen schreven een open brief aan het bestuur: tot hier en niet verder. We vinden het ineens helemaal niet zo gek meer dat de jaarlijkse Fashion Show onlangs gecanceld werd…

De een z’n dood…

Intussen profiteert de concurrent. Met name de merken die hun zaakjes wél op orde hebben. Rihanna dus! Ze blijft scoren met haar uiterst inclusieve merk Savage x Fenty, dat gericht is op vrouwen van álle soorten en maten die wel van een spannende surprise houden. Da’s niet alleen te zien aan Rihanna’s eigen promotiemateriaal, maar ook aan het feit dat de nieuwe collectie kruisloze slipjes als speerpunt hanteert!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...