Rihanna drijft Victoria’s Secret tot wanhoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Rihanna lingerie savage x fenty

Zangeres blijft lingerielijn pushen, en het werkt! Bij concurrent VicSec gaat inmiddels van alles mis…

Terwijl het halve imperium van lingeriegigant Victoria’s Secret in elkaar lijkt te donderen, lachen concurrenten zich waarschijnlijk suf. Zangeres Rihanna, die al miljoenen binnenharkt met haar eigen makeup, blijft ook haar pikante lingeriesetjes pushen. Loopt als een tiet!

VicSec onder vuur

Vandaag werd bekend dat Victoria’s Secret, (voormalig) werkgever van o.a. Doutzen Kroes en Romee Strijd, de laatste dagen een enorme golf kritiek over zich heen heeft gekregen. Er blijken al jaren grove misstanden en irritaties onder het oppervlak te broeien: de CEO van VicSec liet zijn boezemvriend, de schatrijke Jeffrey Epstein, indirect modellen verleiden en misbruiken. Ook worden er op dit moment een aantal fotografen van het lingeriemerk aan de schandpaal genageld voor grensoverschrijdend gedrag tegen modellen. Zo’n 100 modellen schreven een open brief aan het bestuur: tot hier en niet verder. We vinden het ineens helemaal niet zo gek meer dat de jaarlijkse Fashion Show onlangs gecanceld werd…

De een z’n dood…

Intussen profiteert de concurrent. Met name de merken die hun zaakjes wél op orde hebben. Rihanna dus! Ze blijft scoren met haar uiterst inclusieve merk Savage x Fenty, dat gericht is op vrouwen van álle soorten en maten die wel van een spannende surprise houden. Da’s niet alleen te zien aan Rihanna’s eigen promotiemateriaal, maar ook aan het feit dat de nieuwe collectie kruisloze slipjes als speerpunt hanteert!

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.