Rico Verhoeven showt video van nieuwe auto met brute snufjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven koopt één brute wagen voor zijn vriendin met alles erop en eraan! Dit is wellicht de dikste Range Rover die we tot heden hebben mogen zien. 

De dikste Range Rover is nu eigendom van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven heeft een passie voor auto’s, daar zijn we ondertussen wel achter. Nu slaat hij een andere weg in en koopt de meest brute Range Rover die op dit moment verkrijgbaar is. Het is niet zomaar een range rover, de SUV heeft een heel urban-pakket erop zitten. Voor zo’n pakket betaal je al gauw 20.000 tot 30.000 euro maar daar ligt Rico niet wakker van met zijn succes als meervoudig wereldkampioen kickboksen. De auto heeft de kleur red velvet: Een kleur die we niet van hem gewend zijn. Maar één ding kunnen we zeker zeggen; je ziet de auto al van een paar honderd meter aan komen rijden! De auto is voorzien van de meest nieuwe brute snufjes en ziet er weergaloos uit.

Lees ook: Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

Wagenpark van Rico Verhoeven

Met deze bloedmooie Range Rover in zijn collectie erbij, kunnen we met zekerheid zeggen dat zijn wagenpark nu écht vorm begint te krijgen. Rico heeft namelijk naast zijn Range Rover nog een paar pareltjes in zijn garage staan. Bijvoorbeeld de McLaren 720S Spider. Wat een parel uit het wagenpark van Rico Verhoeven is dat. Deze brute sportwagen beschikt over een 4.0 liter V8-motor met twee turbo’s, goed voor 720 pk. Hiermee sprint de supercar van 0 naar 100 kilometer per uur in 2,9 seconden en het plezier stopt pas bij de 341 kilometer per uur. Hoewel er een flinke motor in ligt, weegt de auto slechts 1.319 kilogram. Dat is exclusief de 119 kilogram wegende Rico Verhoeven. De auto heeft in Nederland een startprijs van 307.700 euro. Een bedrag dat Rico Verhoeven makkelijk bij elkaar kickbokst tijdens een gala. Als de Nederlandse vechter een dergelijk kickboksgala winnend afsluit, verdient hij ongeveer een half miljoen euro. Slaat hij iemand knock-out? Dan krijgt hij nog eens 50.000 euro bonus.

De dagelijkse auto van Rico Verhoeven

Afgelopen jaar had hij een nog dikke BMX7, maar die heeft plaatsgemaakt voor één Audi RSQ8 met wederom een urban-pakket. De auto is de grootste SUV ooit en is meer dan 5,1 meter lang, 2 meter breed en 1,8 meter hoog. De auto weegt meer dan 2.300 kilogram en is dus echt een zwaargewicht maar ondanks het gewicht, is het een beest van een auto en merk je er niks van als je het gaspedaal even flink intrapt!

Rico Verhoeven ook groot motorrij fan

Naast de supercars van Rico Verhoeven, heeft meneer Verhoeven nog 2 dikke motors in zijn garage staan! De kickbokser heeft in zijn garage onder meer een Suzuki GSX-R1000R. Deze Japanse motor is voorzien van een 202 pk sterke 1000cc viercilinder. Hiermee sprint het model van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 3 seconden. Deze Suzuki is de eerste motor die Rico Verhoeven in zijn bezit had. De tweewieler heeft hem zeker 19.999 euro gekost, en is het goedkoopste voertuig uit zijn wagenpark. De tweede motor van de kickbokser is een Ducati Diavel 1260 S. De 1262cc motor levert 159 pk en sprint in 2,5 seconden naar de 100 kilometer per uur. Voor de pijlsnelle Italiaanse motor heeft hij vermoedelijk niet de gevraagde prijs van 30.000 euro betaald. Te weten dat Rico Verhoeven en Ducati als partners aan elkaar zijn verbonden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!