Actueel ZIEN: Dit is de 'nieuwe vriendin' van Rico Verhoeven

ZIEN: Dit is de ‘nieuwe vriendin’ van Rico Verhoeven

-

ZIEN: Dit is de ‘nieuwe vriendin’ van Rico Verhoeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het is alweer een paar maanden geleden dat Rico Verhoeven en zijn toenmalige vrouw Jacky Duchenne aankondigden te gaan scheiden. Dat hadden veel mensen niet aan zien komen. Ondanks deze zware breuk lijkt Rico inmiddels alweer heel gelukkig met een andere mooie dame. Even voorstellen dus!

Wereldkampioen kickboksen, Rico Verhoeven, heeft de dames voor het uitkiezen. Waar deze mazzelaar eerst nog samen was met vrouwlief Jacky Duchenne, lijkt Rico Verhoeven niet stilgezeten te hebben na zijn scheiding. Rico werd onlangs namelijk op een feestje van een bevriende kunstenaar gespot met een prachtige dame aan zijn zijde. Wie deze dame in kwestie is? Ze luistert naar de naam Felica van der Valk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beautybyvandervalk (@feliciavandervalk) op

Rico Verhoeven en Felicia van der Valk

Felicia van der Valk is volgens bronnen de nieuwe aanwinst van de bokskampioen. Toen Felicia werd gebeld met de vraag of zij en Rico samen zijn, ontkende ze de bokser überhaupt te kennen. Een dag later, na het opduiken van het feestfilmpje, gaf deze dame echter toe ‘goede vrienden’ met de kickbokser te zijn. Ja, precies.

Wie is Felicia van der Valk?

Erg veel is er over deze Felicia van der Valk niet bekend. De enige openbare informatie over deze dame betreft dan ook haar beroep: haar & make-up artiest. En dat is wel te merken: de Instagram feed van Felicia ziet er zéér goed gestyled uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beautybyvandervalk (@feliciavandervalk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beautybyvandervalk (@feliciavandervalk) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Nikki Herr
Rozemarijn Moggré
Jessie Jazz Vuijk
Marieke Elsinga
Elize [Elise van der ...

Laatste nieuws

Geen Boerin Annemiek, wel smullen: de Boerinnenkalender van 2021!

2021 kruipt dichterbij... tijd voor een nieuwe kalender aan de muur! En daarin is eigenlijk maar één goede keuze: de Boerinnenkalender! Check de boerinnen van dit jaar hier!

GENIETEN: Frenkie de Jong deelt uit bij Barcelona

We hebben naast Ajax nog een 'Nederlands' team in de Champions League: Barcelona! Met Ronald Koeman en natuurlijk Frenkie de Jong. Die laatste gaf hét balletje van de avond!

ZIEN: uitgeputte Yolanthe Cabau deelt een #eerlijkevideo

Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

Geef je mening