Raisa Blommestijn (Ongehoord Nederland) valt niet alleen op met controversiële uitspraken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Raisa Blommestijn is een van de meest spraakmakende dames van Nederland. Wie is deze blondine met haar opvallende uitspraken?

Wie is Raisa Blommestijn van Ongehoord Nederland?

Deze blondine zegt vaak zéér opvallende dingen op social media en is vooral bekend als onderdeel van Ongehoord Nederland, een omroep die steeds net aan wel, net aan niet mag uitzenden omdat hun programma’s soms dubieuze nieuwtjes zouden verkondigen. Die omroep-rel daargelaten, zijn er natuurlijk ook een hoop mannen die Raisa voor haar prettige verschijning op de voet volgen!

Waar is Raisa Blommestijn bekend van?

Raisa Blommestijl is 28 jaar oud, en heeft carrière gemaakt als jurist, filosoof en sinds een tijdje ook als presentatrice voor Ongehoord Nederland. Ze staat bekend vanwege haar felle standpunten over misdaad tegenover vrouwen. Op Twitter is deze blondine het meest actief. Daar deelt ze regelmatig haar meningen met haar vele volgers. Dat levert haar lof, maar ook een berg aan kritiek op.

Wat is de rol van Raisa Blommestijn bij Ongehoord Nederland?

Ongehoord Nederland, het programma van de gelijknamige zender, deelt het laatst nieuws vanuit Den Haag en voert vaak aan tafel debatten en forse gesprekken over allemaal actuele onderwerpen. Het perfecte platform voor Raisa Blommestijn, die regelmatig aan tafel zit om haar meningen te verkondigen.

Raisa Blommestijn heeft ook een boek geschreven

Naast de show en haar uitspraken op social media is Raisa ook bekend als schrijfster. Het spook van Weimar is van haar pen en vertelt over de Weimarrepubliek en het verval van democratie, aldus Raisa zelf. Daarnaast is de blondine ook te horen in vele podcasts,, waar ze graag haar gedachtegoed deelt met haar luisteraars.

De aangifte van Raisa Blommestijn

Raisa Blommestijn heeft aangifte gedaan tegen een Leidse hoogleraar wegens laster en dient bij de universiteit van Leiden ook een klacht tegen hem in. Raisa werd door de hoogleraar een ‘schandvlek’ voor de universiteit genoemd. Verder werd ze uitgemaakt voor ‘mislukking’. En natuurlijk liet Raisa dat niet zomaar gaan. Ze vindt dat ze zich niet zomaar moet laten intimideren. Kritiek geven mag, maar dit gaat volgens Raisa wel echt een stapje te ver.

Raisa Blommestijn is fan van Geert Wilders

Het zal misschien niet als een schok komen, maar Raisa is een fan van Geert Wilders. Ze ging dan ook samen na een uitzending van Ongehoord Nederland met de politicus op de foto. En daar staat ze toch een partij te glunderen. Raisa is dus absoluut blij met de huidige verkiezingsuitslag.

Ongehoord Nederland in de problemen met uitzenden

Het was even de vraag of Ongehoord Nederland door mocht gaan met uitzenden. Maar juge woord van staatssecretaris Gunay Uslu van media er toch uit. Ongehoord Nederland wilde weinig tot niet samenwerken met de NPO en dus kwam hun bestaansrecht in het geding. Maar nu is besloten dat Ongehoord Nederland door mag gaan met uitzendingen maken. Daar is de NPO niet tevreden mee, maar ze kunnen er verder niet zoveel meer tegen doen. Het voordeel is wel dat je vanwege die uitspraak de komende tijd nog meer zal zien van Raisa Blommestijn. Die gaat voorlopig namelijk nergens heen en blijft te zien op Ongehoord Nederland.

Bekijk meer foto’s op de Instagram van Raisa Blommestijn

Raisa Blommestijn is uiteraard ook zeer actief op Instagram. Niet alleen om haar mening te verkondigen, maar ook om ‘gewoon’ leuke foto’s van zichzelf te plaatsen. Het is dus absoluut de moeite waard om de Instagram van Raisa Blommestijn eens te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!