Boerin Bernice laat haar mannen nog niet te diep gaan tijdens Boer Zoekt Vrouw: ‘Gevoel ken ik nog helemaal niet’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Bernice heeft drie mannen uitgenodigd bij haar boerderij in Zweden. Toch durft de jonge brunette de mannen niet te diep te laten gaan, tot grote frustratie aan toe.

De knappe Boerin Bernice doet mee aan het nieuwe seizoen van het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Nu zou je aan de looks van boerin Bernice  niet verwachten dat deze jonge dame nog single is. Toch is de brunette nog alleen en ze kan stiekem niet wachten tot ze de liefde van haar leven vindt die bij haar wil komen intrekken. Het helpt misschien ook niet mee dat Bernice met haar ouders een koeienbedrijf in Zweden heeft. De mannen moeten natuurlijk wel naar Zweden willen verhuizen willen ze het hart van Bernice kunnen veroveren. Gelukkig is de eerste stap nu gemaakt door Bernice door drie mannen in ieder geval bij haar op de boerderij in Zweden uit te nodigen.

Boerin Bernice durft haar mannen niet diep te laten gaan

De mannen kunnen alle drie niet wachten om boerin Bernice weer te zien en te spreken. Al weten ze waarschijnlijk ook dat Bernice best een beetje verlegen is. Misschien hadden de mannen verwacht dat dit minder zou zijn op haar boerderij om dat ze dan lekker thuis is in haar vertrouwde omgeving. Toch lijkt niks minder waar, want Bernice laat nog niet veel los over zichzelf. Zo is het extra spannend voor Bernice, want de brunette is net verhuisd naar haar eigen woning op het terrein. Hierdoor woont ze voor het eerst ook niet meer bij haar ouders. Dat is natuurlijk wel zo handig met drie mannen in huis. De mannen van Bernice lijken haar alle drie geweldig te vinden, maar er lijkt iets te missen. Zo heb je de blonde Yorick, krullenbol Ype Jacob en de kleine Johan die alle drie het hart willen veroveren van Bernice. Al gaat dit geen makkelijke strijd worden, want Bernice laat niet veel los. Tijdens het avondeten gaat het simpelweg over hoe laat ze opstaat en naar bed gaat. Yorick geeft aan dat hij wat diepgang mist en hoopt dat dit nog komt..

Boerin Bernice wordt knalrood van allerlei cadeaus

De mannen van Boerin Bernice doen in ieder geval hun best om hun beste voetje voor te zetten. Alle drie hebben ze cadeaus meegenomen voor de brunette. Nu gebeurd dit wel vaker bij Boer Zoekt Vrouw, maar Bernice vindt het allemaal maar spannend. Van de Friese Ype Jacob krijgt ze allerlei Friese lekkernijen en van Yorick zelfs een ouderwetse deurbel waar je zelf een slinger aan moet geven. Nu lijkt Bernice het wel te kunnen waarderen, maar vervolgens gaat ze weer druk aan het koken. Yorick is het meest op de voorgrond en vraagt of hij kan helpen of dat ze liever even zelf wil koken. Boerin Bernice weet niet hoe snel ze moet zeggen dat ze inderdaad even haar eigen ding wil doen. Het is voor iedereen te hopen dat de brunette iets meer los gaat komen als de mannen er wat langer zijn.

Lees ook: Jonge vrijgezel Jasmijn (26) wil zich ‘helemaal’ aan Boer Haico laten zien bij BZV

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.