Puck Moonen’s nieuwe trainingsoutfit op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen weet dat Puck haar leven tegenwoordig draait om trainen. Trainen, trainen en nog eens trainen. Maar als je zoveel aan het sporten bent, dan heb je daar natuurlijk wel de juiste uitrusting bij nodig.

Voorheen sportte Puck Moonen, die in Nederland toch wel bekend staat als de knapste wielrenster, standaard in haar fietserspakje. Maar daar lijkt nu officieel een einde aan te zijn gekomen. De topsporter en influencer kiest voor een nieuwe look. Meer gestroomlijnd, een tikje donker, maar ondanks dat niet minder mooi. Op Instagram deelt ze haar nieuwe outfit in een spontane actiefoto tijdens haar oefeningen.

Lees ook: Puck Moonen deelt poes op video

Een enorme focus op sport

Er zijn maar weinig sporters in het land die zo gefocust bezig zijn met hun sport zoals Puck dat is. Elke dag van de week staat ze weer klaar om bezig te gaan met het aansterken van haar . Haar doel? Om zo snel mogelijk weer bij de absolute top van het wielrennerslandschap te horen. En daar hoort natuurlijk een outfit bij die zo’n mentaliteit uitdraagt.

De pakjes van Puck

Wie de instagram pagina van Puck onder de loep neemt merkt dat ze wel vaker in sportkleding te zien is. Puck maakt wat dat betreft sportkleding weer helemaal in. En met haar aantal volgers zou het niemand verbazen als over een jaar tijd iedereen casual in een wielrennerspakje op feestjes verschijnt. Want hoewel ze momenteel even niet meedoet bij de top van het wielrennen, is Puck nog steeds een van de meest invloedrijke sporters van het land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?