Prinses Eloise van Oranje lijkt verdacht veel op Dilan Yeşilgöz op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is bizar hoeveel Gravin Eloise van Oranje op Dilan Yeşilgöz lijkt op deze foto. Zouden de twee stiekem familie zijn?

Influencer Eloise van Oranje heeft veel gemeen met politica

Het is natuurlijk erg bijzonder dat Gravin Eloise van Oranje zoveel in de media is te zien. Zo mogen haar nichten, de dochters van Willem Alexander en Maxima, absoluut niet in de media verschijnen. Het is natuurlijk ook net even anders, maar alle meiden zijn wel van de koninklijke familie. Al kwam Eloise tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje al snel in opspraak wanneer ze ’teveel’ van zichzelf liet zien in het programma. Toch is Eloise nu aan het uitgroeien tot een grote influencer in ons land. Zo valt het ineens op er wel erg veel uiterlijke kenmerken zijn die overeenkomen met lijsstrekker van de VVD Dilan Yeşilgöz.

Eloise van Oranje lijkt dubbelganger van Dilan Yeşilgöz

Op onderstaande twee foto’s zijn Gravin Elosie van Oranje en Dilan Yeşilgöz te zien. Als er goed wordt gekeken naar de twee foto’s zijn er ontzettend veel overeenkomsten te ontdekken. Het is dat er wat leeftijdsverschil is, maar anders zouden de dames zo zusjes kunnen zijn geweest. Of hebben Eloise van Oranje en Dilan Yeşilgöz soms stiekem dezelfde visagist en kapper? De overeenkomsten beginnen al bij het haar. Eloise en Dilan hebben beide een donkerblonde haarkleur die duidelijk wat tinten lichter is geverfd dan de dames hun natuurlijke haarkleur. Ook vallen de haren precies hetzelfde met een midden-scheiding en het zelfde model van het kapsel. Een andere gelijkenis die de twee dames hebben is dat ze beide een beetje hetzelfde lachen op de foto’s. Zo hebben de twee beide een glimlach, Eloise laat dan wel haar tanden een beetje zien maar van beide dames gaan de mondhoeken wat naar beneden. Hierdoor krijgen Eloise en Dilan een zelfde soort uitdrukking wat ze nóg meer op elkaar laat lijken.

Nog meer overeenkomsten tussen Eloise van Oranje en Dilan Yeşilgöz

Om nog even door te gaan met de gelijkenissen tussen Gravin Eloise van Oranje en Dilan Yeşilgöz is ook te zien dat ze beide dezelfde wenkbrauwen en ogen hebben. Zo hebben de dames beide behoorlijk donkere en aanwezige wenkbrauwen die erg in een hoek staan. Hierdoor krijgen ze een beetje een strenge uitdrukking. Ook hebben Eloise en Dilan op beide foto’s kleine oogjes. Dit zou natuurlijk kunnen komen doordat beide dames veel en hard werken aan hun opbloeiende carrières.

Lees ook: Foto: Influencer Eloise van Oranje bedekt zichzelf met slechts een handdoekje

Eloise van Oranje straalt in prachtig blauw pak

De knappe Gravin Eloise van Oranje weet hartstikke goed hoe ze zich het beste kan kleden naar haar figuur. Zo draagt de blondine op onderstaande foto een prachtig tweedelig pak. De blauwe kleur staat Eloise heel erg goed en het is best een chique outfit. Misschien is dit een goede optie voor Eloise om te dragen als ze een familie aangelegenheid heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...