Prinses Amalia stiekem gespot met haar geheime vriendje: hoort deze jongen binnenkort bij ons koningshuis? (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het heeft er alle schijn van dat prinses Amalia sjans heeft met een man, want ze is samen met hem gespot. Wie is deze geluksvogel, die misschien ooit prins van Nederland kan worden?

Troonopvolgers uit verschillende landen kunnen niet zomaar met elkaar trouwen. Bijvoorbeeld, Amalia van Nederland mag niet met een Belgische prins trouwen door strenge wetten. Voor een huwelijk moet de partner van de troonopvolger eerst een uitgebreid achtergrondonderzoek en medische keuring ondergaan, waarbij zelfs gekeken wordt of hij of zij kinderen kan krijgen. Daarna moet de Tweede Kamer het huwelijk goedkeuren. Dit hele proces lijkt meer op een koninklijk spektakel dan een gewone date. Toch heeft prinses Amalia gezegd dat ze voor de liefde zou kiezen, zelfs als dat betekent dat ze geen koningin kan worden.

Prinses Amalia is gespot met nieuwe vlam Prins Boris: relatie bevestigd?

Er gingen eerder al geruchten rond over het feit dat Amalia het ontzettend gezellig met iemand zou hebben. Het zou gaan om prins Boris uit Bulgarije. De twee zouden elkaar meerdere keren hebben gezien in Madrid en het erg gezellig hebben gehad op een bruiloft. Dit was juice dat eerder de revue passeerde. Momenteel zijn er nieuwe ontwikkelingen gaande. Amalia en Boris zijn namelijk samen gespot in ons kikkerlandje. Volgens de spotter was er een romantische klik zichtbaar tussen het koppel. Uiteindelijk is het duidelijk geworden dat dit ook Boris was.

Wie is prins Boris, de nieuwe vlam van prinses Amalia?

Er is toch zeker wat bekend over deze Boris. Boris Saksen-Coburg-Gotha, 26 jaar oud, is de oudste zoon van Miriam Ungría y Lopez en Kardam, prins van Tarnovo. Hij draagt de titels prins van Tarnovo en hertog in Saksen. Voor extra verwarring gebruikt hij meestal de Spaanse versie van zijn naam: Boris de Sajonia-Coburgo-Gotha y Ungría. De beste man spreekt Spaans, Engels, Frans en een beetje Bulgaars. Bovendien is hij beeldhouwer en richt hij zich op abstracte kunst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...