Prachtige Geraldine Kemper deelt foto van openstaande rits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper houdt er wel van om spontaan een foto te plaatsen. Maar soms moet ze iets beter kijken of haar rits niet open staat. 

De rits van Geraldine Kemper staat wagenwijd open

Geraldine Kemper weet met elke foto die ze plaatst haar volgers weer te verrassen. Net als je denkt dat je de mooiste foto van de presentatrice gehad hebt, komt ze met een nieuw kiekje aanzetten die het weer overtreft. Geraldine houdt er dan ook wel een beetje van om foto’s te maken. Die voorliefde voor foto’s was al wel bekend sinds haar deelname aan Het Perfecte PlaatjeMaar in plaats van foto’s in opdracht, is Geraldine weer een hoop foto’s van zichzelf aan het maken de laatste tijd. En daar worden haar volgers erg blij van. Toch had ze misschien even haar rits dicht moeten doen voor deze selfie.
Geraldine Kemper geeft bijzonder inkijkje met spannende foto

Met haar nieuwste foto geeft Geraldine Kemper een bijzonder inkijkje. Omdat haar rits zo ver openstaat, wordt de foto gelijk een stuk spannender. Natuurlijk blijft de camera hoog genoeg gericht dat je niet te veel ziet. Geraldine geeft niet alles in één keer weg. Daarbij moet de foto toch wel een beetje beschaafd blijven voor Instagram. Maar met de foto weet Geraldine toch een hoop complimenten binnen te krijgen.

De perfecte glimlach van Geraldine Kemper

Natuurlijk is het leuk dat je iets meer van Geraldine te zien krijgt door haar open rits, maar dat is niet het meest aantrekkelijke aan deze foto. Dat blijft toch wel de speelse en verleidelijke blik en glimlach die Geraldine laat zien. Geraldine heeft weinig nodig om echt verleidelijk over te komen. Dat bewijst ze maar weer eens met dit plaatje. Van haar indringende blik tot haar speelse lach en golvende blonde haren, alles aan de foto is perfect. Geraldine weet met slechts één foto alle mannen van Nederland te betoveren. En waarschijnlijk niet alleen de mannen, want er zullen ook genoeg vrouwen in de rij staan voor deze presentatrice.
Met Geraldine Kemper een weekendje in de camper

Het was altijd de grote droom van Geraldine om een eigen camper te verbouwen en daar mee op reis te gaan. Ze heeft haar achternaam eer aan gedaan door dit plan ook daadwerkelijk door te zetten. Met haar nieuw verbouwde wagen kan de blonde presentatrice gaan en staan waar ze maar wil. In het weekend trekt ze er dus lekker op uit om de natuur in te gaan en te genieten van het groen en de dieren in de omgeving. Kemper in de camper, het had zomaar de naam kunnen zijn van een televisieprogramma. Misschien dat Geraldine dat maar eens moet gaan pitchen bij BNN. Er zijn ongetwijfeld genoeg mensen die naar een reisprogramma met Geraldine zouden kijken. de knappe blondine heeft namelijk een enorme natuurlijke aantrekkingskracht, waardoor iedereen graag naar haar kijkt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!