Powervrouw Channah in de liveshows van The Voice of Holland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu de blind auditions, battles en knockouts zijn geweest is het tijd voor de liveshows! De acht overgebleven acts van de coaches Anouk, Ali B, Jan Smit en Waylon gaan live met elkaar de strijd aan.

Tijdens de knock outs kwamen de coaches al voor moeilijke keuzes te staan. De kandidaten moeten zich tijdens de liveshows van hun beste kant laten zien. Maak kennis met de powervrouw van The Voice of Holland!

Channah Hewitt in The Voice liveshows

Channah zingt bij de blind auditions ‘Colors of the wind’. Hier draaien alle coaches voor om. Haar keuze valt op coach Waylon. In de battles moet Channah het opnemen tegen Sezina. Channah overtuigt Waylon met haar deel van het nummer ‘Open Arms’. Hewitt is door naar de knock outs! Met haar optreden van ‘Heart of Glass’ van Blondie in een wel zeer opvallende outfit laat Channah een andere kant van zich zien. Hiermee laat de krullenbol zien dat ze thuishoort in de live shows.

Lees ook: Sezina Kelsey slaat Waylon keihard knockout in T)

Jong geleerd is oud gedaan

Als 5 jarig meisje stond Channah al in de schijnwerpers bij de musical 101 dalmatiërs. Op latere leeftijd begon ze dan ook aan de musicalopleiding bij Lucia Marthas. Channah verwierf nationale bekendheid door haar rol van Nala in de hitmusical The Lion King, waarin ze twee jaar schitterde. In 2019 haalt Channah de finale van het tv-programma ‘DanceSing’ dit bevestigt maar weer wat voor talent deze 26 jarige in huis heeft. Door een blessure kan ze helaas niet meer dansen. Gelukkig voor ons kan ze haar grote passie zingen nog wel! Muziek is er met de paplepel ingegoten, haar broer en beide oma’s hebben ook altijd gezongen. Hewitt staat niet graag stil. Zo kunnen we op haar Youtube kanaal wekelijks een vlog verwachten, op Instagram deelt ze genoeg wat we kunnen bewonderen.

Nienke Fitters

Ook kandidaat Nienke mogen we zeker niet onderschatten. De 25 jarige KLM-stewardess begint haar Voice avontuur met het nummer ‘One and Only’. In de blind auditions draaien alle vier de coaches voor Nienke, zij kiest uiteindelijk voor coach Ali B. In de battles neemt ze het op tegen Omar. Samen zingen zij ‘Like i’m gonna lose you’. Omar is degene die het veld moet ruimen. Powerhouse Nienke is door naar de knock outs! Na haar optreden van Michael Jackson’ ‘Billie Jean’ is Fitters vliegend door naar de live shows. Met haar coach Ali B aan haar zijde hoopt ze Nederland te amuseren met haar powerballads.

KLM Stewardess

Fitters studeerde aan de Nederlandse Musical Opleiding in Arnhem. Uiteindelijk is ze gaan werken als stewardess. Tijdens haar baan als stewardess geeft zij namens de vliegtuigmaatschappij een optreden in het welbekende KLM mantelpakje bij Op1. Dit is om haar collega’s een hart onder de riem te steken. Hierna begon het zingen toch weer te kriebelen. Daarna heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en zich aangemeld voor the voice! In haar vrije tijd is ze naast het bijkomen van jetlags, het liefst aan het borrelen met vrienden en tijd spenderen met haar familie.

De live shows van The voice of Holland beginnen vanaf vrijdag 5 maart om 20:30 op RTL 4.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...