Sezina Kelsey slaat Waylon keihard knockout in The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

The Voice begint aan de derde ronde, waarin de kandidaten hun coaches ‘knockout’ moeten meppen met hun performance. Dat is Sezina Kelsey in ieder geval gelukt. Maar is het genoeg?

Je had ‘m aan kunnen zien komen. Sezina Kelsey (16) blaast de jury van The Voice of Holland eigenlijk al weken omver met haar gouden strot en doet dat ook deze keer weer zonder veel moeite. Waylon kon bij haar auditie van enthousiasme al niet stil blijven zitten, maar Sezina’s performance van Sia’s ‘Chandelier’ blaast hem al helemaal omver!

Lees ook: The Voice of Holland’s blonde brigade

Sezina Kelsey doet Chandelier bij The Voice

Hoewel Waylon normaal vrij kritisch is op zijn pupillen en hen regelmatig van opbouwende, maar soms ook harde feedback voorziet is hij bij Sezina opvallend soft. De countryzanger heeft het gewoon erg makkelijk met zijn jonge blonde ticket naar de finale. Zó makkelijk, dat hij er in het geval van Sezina werkelijk elk nummer tegenaan durft te gooien. ‘Chandelier’ van Sia? Geen probleem, doet ze wel even. Check onderstaand fragment en je snapt waarom Waylon zich écht geen zorgen hoeft te maken.

The Voice of Holland begint aan knockouts

Na de blind auditions en de battles is het nu tijd voor de knockouts. De kandidaten moeten nog één keer vechten voor hun plek in de finaleronde. Ze zingen allemaal een lied, waarna de coaches hun favoriete pupillen ‘ranken’. De top drie mag mee naar de liveshows. Het is dus echt een gevecht tussen de overgebleven zangers. Toch zijn de coaches zelf ook niet vies van een ‘knockout’ dit seizoen.

Lees ook: Anouk slaat weer op tilt bij The Voice

We zagen Anouk bijna een kandidaat naar de keel vliegen en hebben Waylon bijna op de vuist zien gaan met collega-coach Ali B., maar in het geval van Sezina Kelsey laat Waylon zich vrijwillig KO slaan. Elk lied dat hij haar kant op gooit transformeert ze tot een muur van geluid, waar hij maar al te graag recht tegenaan loopt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Niet genoeg

Helaas voor Sezina heeft Waylon op de valreep tóch andere plannen met zijn team. Niet Sezina Kelsey, maar Sem en Channah worden meegenomen naar de liveshows. Een flinke klap voor Sezina, maar ze is jong en heeft nog zeeën van tijd om de top te bereiken. Tot volgend jaar dan maar?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.