Politiek terug van reces: welkom terug Floor, Marieke en Charlotte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op dinsdag 7 september komt de Tweede Kamer terug van reces. En dat betekent dat je favoriete politiek verslaggeefsters ook weer mogen beginnen. Welkom terug Floor, Marieke en Charlotte!

Het politiek reces van de Tweede Kamer is officieel voorbij en dat betekent dat alle politici van Nederland van hun vakantiebestemmingen worden gerukt en weer in een pak worden gehesen om heftig te discussiëren over het lot van het land. En om al die moeilijke discussies een klein beetje begrijpelijker te maken zijn er drie vrouwen die je van het laatste nieuws voorzien: drie politiek verslaggeefsters met een neusje voor sensatie, een scherpe tong en een prachtige uitstraling. Welkom terug Floor, Marieke en Charlotte!

Lees ook: Emotioneel afscheid voor Marieke van de Zilver en Charlotte Nijs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke van de Zilver (@mvdz_)

Floor Bremer, de sidekick van Jinek

Verslaggeefster Floor Bremer ken je waarschijnlijk wel van de vele Jinek afleveringen waar ze bij aanschoof ten tijde van de verkiezingen. Floor was altijd de rust zelf, maar soms liet ze haar schild even zakken. Je kan je vast nog wel het moment herinneren dat Thierry Baudet een roast over zich heen kreeg tijdens de uitzending van Jinek. Nou, Floor was daarbij en ze moest zich behoorlijk goed inhouden om niet in de slappe lach te raken. Floor bood later haar excuses aan en beweerde de roast niet grappig te vinden. Maar een blik zegt gelukkig meer dan duizend woorden.

Charlotte Nijs was niet de mol

Charlotte Nijs is politiek verslaggeefster van Hart van Nederland. De blonde journaliste voelt minister-president Mark Rutte regelmatig aan de tand. Met haar scherpe vragen en ontwapenende lach weet Charlotte een hoop voor elkaar te krijgen. Ze weet politici antwoorden te ontfutselen die andere verslaggeefsters er misschien niet uit weten te krijgen. Charlotte kan je ook nog kennen van haar deelname aan Wie is de Molwaar ze het ver schopte in het programma. Maar zelfs deze topjournaliste wist niet te ontrafelen wie de mol was en moest uiteindelijk naar huis. Wel was het een mooie leerschool om te leren omgaan met liegende en ontwijkende politici, aangezien die zich ook vaak als een mol opstellen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Nijs (@charlottehvnl)

Marieke van de Zilver is de slimste mens

Misschien wel de leukste van de drie dames is Marieke van de Zilver. Deze held in politiek Den Haag heeft extreem veel verstand van zaken en een bijzonder scherpe tong. Haar onschuldige uiterlijk werkt ook nog eens goed mee, aangezien politici die haar wat minder goed kennen, haar onderschatten en dan verrassend veel loslaten. Het is dan ook geen wonder dat Marieke ooit het programma De Slimste Mens won. Met haar kennis over van alles en nog wat en haar messcherpe verstand was het televisieprogramma een kinderspel voor deze prachtige verslaggeefster. Het is wel duidelijk dat Marieke haar mannetje staat in lastige situaties.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke van de Zilver (@mvdz_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.