Pleun Bierbooms op date met wildvreemde in First Dates VIPS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Succes in de muziek heeft Pleun Bierbooms voldoende. Geluk in de liefde, dáár zoekt de The Voice of Holland-winnares nog naar! Pleun dook op bij First Dates VIPS, op zoek naar de ware. Heeft deze kieskeurige blondine haar droomdate gevonden?

Pleun Bierbooms won in 2017 The Voice of Holland. Alle deuren stonden in één klap wagenwijd open voor de zangeres uit Brabant. Hoewel, één deur bleef tot nu toe altijd gesloten: in de liefde wilde het nooit écht lukken voor Pleun. Na lang wachten op de ware vond de blondine het tijd om het lot eens een handje te helpen. Daarom deed ze mee aan First Dates VIPS. Samen met een stel andere (beetje) bekende Nederlanders ging ze op blind date!

Lees ook: Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Pleun Bierbooms bij First Dates Specials

Normaal zie je bij First Dates ‘gewone’ mensen in ongemakkelijke blind date-situaties. Bij de ‘VIPS’ versie van First Dates worden BN’ers gekoppeld aan deze ‘gewone’ mensen. Op Twitter klagen kijkers dat ze deze VIPS helemaal niet kennen, maar hoe kan je Pleun Bierbooms vergeten zijn? Schitterende stem, mooie vrouw – daar zou elke man mee op date willen!

Pleun is heel kieskeurig

Helaas heeft Pleun vaak niet zo’n zin in daten. Ze geeft zelfs aan dat ze véél te kieskeurig is. Dat haar First Date op niks uitloopt was dus niet zo’n verrassing. Pleun hoeft zich geen zorgen te maken. Ze is 22 en heeft dus nog alle tijd. Bovendien mag je aannemen dat een vrouw die dit soort foto’s op Instagram plaatst meer dan genoeg mannelijke aandacht krijgt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!