Pleun Bierbooms op date met wildvreemde in First Dates VIPS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Succes in de muziek heeft Pleun Bierbooms voldoende. Geluk in de liefde, dáár zoekt de The Voice of Holland-winnares nog naar! Pleun dook op bij First Dates VIPS, op zoek naar de ware. Heeft deze kieskeurige blondine haar droomdate gevonden?

Pleun Bierbooms won in 2017 The Voice of Holland. Alle deuren stonden in één klap wagenwijd open voor de zangeres uit Brabant. Hoewel, één deur bleef tot nu toe altijd gesloten: in de liefde wilde het nooit écht lukken voor Pleun. Na lang wachten op de ware vond de blondine het tijd om het lot eens een handje te helpen. Daarom deed ze mee aan First Dates VIPS. Samen met een stel andere (beetje) bekende Nederlanders ging ze op blind date!

Lees ook: Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Pleun Bierbooms bij First Dates Specials

Normaal zie je bij First Dates ‘gewone’ mensen in ongemakkelijke blind date-situaties. Bij de ‘VIPS’ versie van First Dates worden BN’ers gekoppeld aan deze ‘gewone’ mensen. Op Twitter klagen kijkers dat ze deze VIPS helemaal niet kennen, maar hoe kan je Pleun Bierbooms vergeten zijn? Schitterende stem, mooie vrouw – daar zou elke man mee op date willen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@pleunbierbooms)

Pleun is heel kieskeurig

Helaas heeft Pleun vaak niet zo’n zin in daten. Ze geeft zelfs aan dat ze véél te kieskeurig is. Dat haar First Date op niks uitloopt was dus niet zo’n verrassing. Pleun hoeft zich geen zorgen te maken. Ze is 22 en heeft dus nog alle tijd. Bovendien mag je aannemen dat een vrouw die dit soort foto’s op Instagram plaatst meer dan genoeg mannelijke aandacht krijgt!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten