Piraat Davina Michelle geeft alles op emotionele privé video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle neemt haar voorbereiding op het belangrijke Giro 555-optreden zó serieus, dat ze even in een zeerover veranderd is. Met het mes tussen de tanden voor liefdadigheid, zo zien we de zangeres graag!

Davina Michelle lijkt haar outfit al uit de kast getrokken te hebben. In piratenkostuum naar een benefietoptreden, dat is wel bijzonder. Of gaat ze nog van koers wijzigen?

Lees ook: Davina Michelle deelt onherkenbare privé foto vanuit slaapkamer

Davina Michelle in nieuwe mode naar Giro 555-optreden

De zangeres kan meer dan alleen maar zingen. Mode-queen kan ze haarzelf nu voortaan ook gaan noemen. Toch lijkt het ons sterk dat Davina Michelle met piratendoekje op de benefietavond van Giro 555 gaat verschijnen. Davina neemt dit soort dingen, op basis van eerdere optredens, enorm serieus en zal het piratendoekje achterwege laten voor het emotionele nummer dat ze voor gaat dragen. Ze moet zich, zoals een echte professional betaamt, wel even goed voorbereiden. Dit doet de zangeres gewoon lekker vanuit de losse pols met haar smartphone in de hand. In dit geval bleken de reacties wel lovend en veel fans kijken dan ook uit naar het optreden. 

Zangeres Davina zingt wel een passend nummer

In haar nieuwste Instagram post zingt de jonge zangeres, zoals we gewend zijn, erg mooi en zuiver een wel erg emotioneel nummer. Dit past toch wel een stuk beter bij het benefietconcert en bij haarzelf. Davina zingt niet als enige voor Giro 555. Tijdens de actie doen nog veel meer artiesten hun best om zoveel mogelijk geld op te halen voor Oekraïne. Met topoptredens zoals eentje van de populaire Davina zou het moeten lukken om veel geld op te halen. Dit wordt gedoneerd aan organisaties in het land en besteed aan eten, onderdak en psychosociale hulp. Een kwaadwillende piraat is Davina dan ook zeker niet te noemen. Ze bedoelt het allemaal dus goed.

Davina Michelle op weg naar uitverkocht Ahoy

Dit wordt een belangrijk jaar voor de 26-jarige piraat-in-spee/zangeres. Zo staat ze later dit jaar tweemaal in Ahoy Rotterdam haar mooie stemgeluid ten gehore te brengen. Maar daarvoor maakt ze een wat kleiner uitstapje richting Groningen voor een unieke try-out show in De Oosterpoort.

In grote vaart vooruit gaat deze meid dus steeds grotere zalen trekken. Voor het benefietoptreden blijft het dus nog even allemaal erg ingetogen en intiem voor Davina. Ze is dat inmiddels wel gewend, aangezien ze ook al bijvoorbeeld al bij het Eurovisie Songfestival en bij de Grand Prix van Zandvoort heeft gezongen. Zo’n setting als een benefiet voor Oekraïne zal voorlopig dan ook de laatste keer zijn waarschijnlijk. Nog meer reden om flink te doneren, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!