Davina Michelle deelt onherkenbare privé foto vanuit slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Was je altijd al benieuwd hoe Davina Michelle er in de slaapkamer uitziet? De zangeres deelt een privé kiekje waarmee ze je meeneemt naar dromenland…

Wanneer deze foto van Davina Michelle precies is gemaakt is niet helemaal duidelijk. Is de ‘Sweet Water’-zangeres klaar om te gaan slapen, of gaat het hier om een early-morning look? Ze deelt het interessante plaatje op Instagram, maar onthult daarnaast nog meer. Haar out-of-bed look blijkt nog een ander doel te hebben namelijk!

Davina Michelle is creatief met Instagram foto

Michelle Davina Hoogendoorn, die beter bekend staat onder haar artiestennaam Davina Michelle, is dit keer niet in een spannende outfit inclusief dikke laag make-up te bewonderen. Voor deze look heeft ze welgeteld nul uur in de make-upstoel gezeten! De 25-jarige zangeres doet het dit keer rustig aan en kiest de makkelijke route. Ze lijkt nergens zin in te hebben, behalve dan om op bed neer te ploffen (wel nog alleen). Davina vindt wel nog even snel een moment om een video te delen zonder make-up. Dat is een look die ze trouwens goed kan hebben. Misschien is ze al een beetje aan het screenen bij haar fans of ze niet gewoon die uren make-up voor een optreden kan skippen! Op die manier kan ze wel zo  ‘natuurlijk mogelijk’ op het podium gaan dansen/zingen en scheelt het ook nog is in kosten. Erg slim van dit multitalent. En productief is het zeker ook!

Davina verleidt volgers met video van wilde lokken

Davina heeft haar blonde lokken in deze eerlijke video gelaten voor wat het is, maar ze lijkt tot overmaat van ramp ook haar kleding te zijn verloren! Onder de lakens deelt ze ongegeneerd hoe op bed achterover valt en meer dan klaar lijkt voor een goede nachtrust. Dan heb je make-up natuurlijk niet nodig. Wild schudt de blonde zangeres nog even met haar lokken en haar gezichtsuitdrukking lijkt stiekem toch wel een zekere moeheid te tonen. Klaar voor een optreden, waarbij ze vast en zeker eerst uren in de make-up zit, lijkt Michelle dan ook niet helemaal. Het was waarschijnlijk vroeg in de nacht voor deze ruige dame en een keertje goed doorslapen zal haar vast goed doen. Misschien moet ze nog even wennen aan de nachtelijke optredens die sinds kort weer mogelijk zijn geworden? De zangeres blijkt met haar kiekje stiekem echter een hoger doel op te zoeken.

davina michelle oekraine

Michelle Davina vraagt aandacht, maar niet voor zichzelf

Nadat we haar te zien krijgen in bed zien we hoe de zangeres en Youtuber de aandacht wilt vragen voor de oorlog in Oekraïne. Ze deelt een plaatje, na haar nachtelijke avontuur, waarin de oorlog benoemd wordt. Daar staat uitgelegd hoe jij het Oekraïense volk kan helpen. Ze heeft het ietwat droge tekstje goed weten te verpakken met haar bedfoto! Je kan doneren aan het goede doel om het Oost-Europese land zo te steunen, wat Michelle blijkbaar belangrijk genoeg vind om nog even te tonen. Erg slim, Michelle! De zangeres lijkt erg begaan met het lot van de mensen in Oekraïne en ondersteunt graag andere goede doelen. Ze snapt dat ze een enorm bereik heeft, dus is het lief dat ze op deze manier aandacht probeert te vragen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...